Yükselen burç Terazi

Yükselen Terazi burcu, diplomatik ve sosyal bir kişiliğin ortaya çıkmasında etkendir. Uyum, sevecenlik, nezaket ve estetik duyarlılık, Yükselen Terazi’nin en belirgin karakteristikleri arasındadır.

Terazi, denge ve adaleti sembolize eder. Yükselen Terazi’nin en önemli pozitif özelliği, kuvvetli adalet duygusunun davranış biçimine hakimiyetidir.

Çok boyutlu düşünebilme ve görebilme yeteneği, adil davranışlarının temelini oluşturur. Bu çok önemli yetenek, ünlü politikacılar arasında Yükselen Burç Terazi’nin yaygın olmasının nedenidir.

Ufukta yükselen Terazi, oldukça kuvvetli bir pazarlık kabiliyeti ve kurallar çerçevesinde kalan, saldırganlığa varmayan, tartışma yeteneği kazandırır.

Politik davranış biçimi ve kuvvetli ikna yeteneği, Yükselen Terazi’nin en önemli avantajları arasındadır. Kolayca uyumlu davranışlar göstermesi ve işbirliği yapabilmesi, iş yaşamında olduğu kadar, sosyal hayatta da sevilen bir insan olmasında etkilidir.

Estetiğe önem verir

Günlük yaşamında uyum ihtiyacı çok yoğun olan Yükselen Terazi, konforsuz ve huzursuz ortamlarda bulunmaktan hoşlanmaz. Yükselen Terazi, estetik görünüşü de önemseyen bir yapıda olduğu için, kendi fiziksel görüntüsü kadar, içinde bulunduğu ortamın da düzenine ve görünüşüne önem verir. Gelişkin denge yaratma yeteneğiyle, birlikte olduğu insanın yaşamına ve içinde bulunduğu ortama da düzen ve güzellik getirir.

Yükselen burcu Terazi olan kişiler, hemen herkesle uyumlu ve geçimli bir ilişki içinde olmak isterler.

İnsanları memnun ve mutlu etmek, Venüs tarafından yönetilen Yükselen Terazi’nin mutluluk kaynaklarındandır. Orta yolu bulmak, aracılık etmek, Yükselen Terazi için önemlidir. Kendisinin olduğu gibi, diğer insanların da ilişkilerinde gerginlikler olmasını istemez.

Yükselen Terazi’nin en önemli negatif özelliği, zaman zaman gerçek düşüncelerini ve duygularını nazik olmak, karşısındakini incitmemek ya da kaybetmemek adına saklamasıdır. Onaylanmak ihtiyacı ve yalnızlık korkusu yoğun olduğu için, insanların duymak istediklerini söylemek gerektiğini düşünür.
Yazarın Tüm Yazıları