Yüksel, "Başka kapıya"

Güncelleme Tarihi:

Yüksel, Başka kapıya
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2016 14:03

Yüksel, "Başka kapıya"

Haberin Devamı

CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel, bazı basın organlarında CHP içinde ayrım yaratmak amaçlı haberler yayınlandığını söyledi, "Bizler, milletvekillerimizle, ilçe başkanlarımızla, belediye başkanlarımızla ve tüm İzmir il örgütümüzle İzmir'e daha fazla hizmet etmek, AKP'nin kaosa ve teröre kurban ettiği birliğimiz ve kardeşliğimizi sağlamak için çalışıyoruz" dedi.

Bazı milletvekilleriyle ilgili yayınlanan haberlerde sözlerinin çarpıtılarak kamuoyuna duyurulduğunu belirten CHP İl Başkanı Alaattin Yüksel, “Yandaş medya her zaman yaptığı gibi açıklamalarımızı çarpıtarak CHP içinde kavga çıkarmak, bizi birbirimize düşürmeye çalışmak ve kamuoyuna CHP'de kavga varmış gibi göstermek için, Ali Cengiz oyunlarına başvurmuştur. Milletvekillerimiz ile ilgili söylediğim sözler kendi vekillik dönemimdeki arkadaşlarımla ilgili olarak söylediğim ve özellikle Aziz Kocaoğlu'nun köylerde, kırsalda çiftçi ve köylülerimiz için yaptığı çalışmaları anlatan sözlerdir. Elbetteki tüm milletvekillerimiz gece gündüz demeden çalışmışlardır" dedi.

İl Başkanı Yüksel, kavga ve huzursuzluk arayanların bunu CHP İzmir İl Örgütü'nde bulamayacaklarını önesürdü, şunları söyledi,

“Görüyoruz ki aklı sıra içimizde kavga çıkarmak, kendisine malzeme yaratmak isteyen yandaş basın, bu olayı kullanmak isterken ilk kez CHP'li milletvekillerimizden ve çalışmalarından söz eden, olumlu haberlere yer vermişlerdir. Bu olayın bizim açımızdan en ilgi çekici noktası budur. Biz her dönemde, farklı alanlarda çalışma yapan tüm milletvekillerimizin çalışmalarını desteklemeye çalışmış ve takdirle söz etmişizdir. Bizim vekillerimiz, AKP milletvekilleri gibi Muktedir'in saltanatını koruması, İktidar olanaklarının kullanılması için koltuk sevdasıyla çalışmamışlar, Halkın huzuru, refahı, barışı için, Ülkenin birliği ve kardeşliği için mücadele etmişlerdir. Hiçbir yandaş medyanın, AKP'nin borazanlığını yapan hiçbir kurumun CHP'de kavga varmış gibi göstermesine, birlik ve beraberliğimizi sarsmasına ne ben ne de milletvekillerimiz izin vermeyecektir. Bizler, milletvekillerimizle, ilçe başkanlarımızla, belediye başkanlarımızla ve tüm İzmir il örgütümüzle İzmir'e daha fazla hizmet etmek, AKP'nin kaosa ve teröre kurban ettiği birliğimiz ve kardeşliğimizi sağlamak için çalışıyoruz. AKP ve yandaş medya bu konuda bizim muhatabımız olamayacaklardır, başka kapıya."

İZMİR (DHA)

foto

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!