Yüksekova'daki STK’lardan Cumhurbaşkanı'na teşekkür

Güncelleme Tarihi:

Yüksekovadaki STK’lardan Cumhurbaşkanına teşekkür
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2016 17:43

Yüksekova'daki STK’lardan Cumhurbaşkanı'na teşekkür

Haberin Devamı

Yaşar KAPLAN/YÜKSEKOVA (Hakkari), (DHA)- HAKKARİ’nin Yüksekova İlçesi'ndeki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Yüksekova'nın il olması kararı nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a basın açıklaması yaparak teşekkür etti.
Yüksekova Ziraat Odası Başkanlığı'nda düzenlenen basın açıklamasına, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Özdemir, Yüksekova Otomobilciler Başkanı Yavuz Özcan, Yüksekova Ziraat Odası Başkanı Adnan Onay ve Damızcılık Derneği Başkanı Mehmet Tekin katıldı. STK’lar adına açıklama yapan Ziraat Odası Başkanı Adnan Onay, yüz yıldır vilayet olmayı hak ettiklerini, bu nedenle de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ettiklerini söyledi. Olay, "Vilayet olması gereken bir yerin yeniden düşünülerek vilayet olması, Cumhurbaşkanımızın katkılarıyla olmuştur. Kendisine çok müteşekkiriz. Lakin son zamanlarda Yüksekova ve bütün Türkiye’yi etkileyen hatta Ortadoğuyu etkileyen bir darbe girişimi vardır. Bunun için de tüm Türkiye’ye geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz" dedi.
Yüksekova'ya büyük katkılar sunan Kaymakam İbrahim Çenet'e de teşekkür eden Onay, "Yüksekova bugün Türkiye’nin 33 vilayetinden daha büyük olan bir yerdir. Yüksekova’da gümrük kapısı, havalimanı, üniversitenin bulunması da kentin kısa sürede büyümesine ve gelişmesine büyük katkı sunacaktır" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!