Yüksekova'da esnaflar denetlendi

Güncelleme Tarihi:

Yüksekovada esnaflar denetlendi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2017 13:19

Yüksekova'da esnaflar denetlendi

Haberin Devamı

Yaşar KAPLAN/YÜKSEKOVA (Hakkari), (DHA)- HAKKARİ'nin Yüksekova ilçesi Belediye Zabıta Müdürlüğü ve İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleri tarafından esnaflar denetlendi. Bazı işyerleri uyarılırken bazılarına da ceza kesildi. 

Yüksekova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleri tarafından İlçedeki kafeler, imalathaneler, fırınlar, lokantalar ve marketler denetledi. Yapılan kontrollerde eksikleri bulunan iş yerleri uyarılırken, daha önce eksikleri bulunan iş yerlerine verilen uyarıların dikkate alınmaması ve eksikliklerin giderilmemesi üzerine de cazai işlem uygulandı. Denetim esnasında marketlerde gıdaların son kullanma tarihleri incelenirken fırınlarda ise ekmeğin gramajı ve fırınların imalathane bölümleri ekipler tarafından kontrol edildi. Öte yandan genel temizlik, personel hijyeni, makine ve araç temizliği, çalışan personelin çalışma ve sağlık karneleri ile iş yeri ruhsatları gözden geçirildi.

Düzenli olarak denetimlerin devam etmesi gerektiğini belirten Yüksekova Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Özcan, "Ekiplerimiz tarafından İlçedeki bir çok iş yeri denetlenmeye başlandı. Sağlık konusundaki hassasiyetimizi kesinlikle işimize de yansıtacağız. Vatandaşlarımızın güven içinde alışverişlerini yapabilmeleri için gerekli tüm tedbirleri alacağız. Bir çok alanda yaptığımız denetimler ekiplerimiz tarafından kapsamlı bir şekilde devam edecektir. Bu memleket hepimizin o yüzden esnafımızdan ricamız gerekli kurallara uymalarıdır. Bu konuda esnafımıza güveniyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!