Yüksekova Kaymakamından okullara park müjdesi

Güncelleme Tarihi:

Yüksekova Kaymakamından okullara park müjdesi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2017 17:27

Yüksekova Kaymakamından okullara park müjdesi

Haberin Devamı

Yaşar KAPLAN/YÜKSEKOVA(Hakkari), (DHA)- HAKKARİ’nin Yüksekova ilçesi Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı, ilçe merkezinde hizmet veren Avaşin kitap parkında incelemelerde bulunup, ders çalışan öğrencilerle sohbet etti. Kaşıkçı, Yüksekova ilçe merkezindeki  13 okulun bahçesinde,  oyun parklar kuracağı müjdesini verdi.

Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kaşıkçı, ilçenin Güngör Mahallesi'nde bulunan Avaşin parkı ziyaret etti. Parkın kütüphane bölümünde ders çalışan öğrencilerle sohbet edip, gelecekleri ile ilgili tavsiyelerde bulunan Kaymakam Kaşıkçı, oyun alanları, spor  tesisleri , yeni oturum alanları ile Yüksekova'nın çehresinin değişeceğini  belirterek şöyle konuştu:
" İlk defa ilçemizdeki  parklarda  spor yapılabilecek aletlere kavuşturduk.  Biz parkları sadece gezilen bir alan olarak değil,  çocuklarımızın eğleneceği, nefes alacağı, oynayacağı aynı zamanda sadece oyun oynayacağı  sosyal alanların yanı sıra ,  anne ve babalarımızın vakit geçireceği sosyal bir alan haline dönüştürmek için çalışmalar yürütüyoruz. Bu kapsamda 13 okulun bahçesinde parklar kurmayı planlıyoruz" 

FOTOĞRAFLI 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!