Yüksekokul hırsızları yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Yüksekokul hırsızları yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2017 11:56

Yüksekokul hırsızları yakalandı

Haberin Devamı

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) - BURDUR'un Gölhisar İlçesi'ndeki Gölhisar Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu binası içerisinden farklı zamanlarda kapı, musluk, kablo, bilgisayar, monitör ve çeşitli malzemeler çaldığı belirlenen şüpheliler jandarma tarafından yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Gölhisar Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu'nda çeşitli zamanlarda gerçekleşen hırsızlık olaylarını aydınlatmak amacıyla çalışma başlattı. Olay yerinde ele geçen ayak izleri ve sigara izmaritlerinden yola çıkılarak yapılan çalışmalar neticesinde olayı gerçekleştirdiği değerlendirilen H.Y., M.A. ve M.Ç. isimli şüphelileri yakalayarak Gölhisar Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile gözaltına aldı. Şüpheliler alınan ifadelerinde suçlamaları kabul ederek, çaldıkları malzemeleri Antalya'da M.Y. ve E.Ç.'ye sattıklarını itiraf etti.

Antalya Emniyet Müdürlüğü ile yapılan koordineli çalışma sonucu çalınan 74 alüminyum kapı, 73 musluk, 5 demir ana vana, pencere çerçevesi, 60 metre bakır kablo, 11 bilgisayar kasası, 7 LCD monitör, 11 klavye, 11 mouse ve 2 yazıcı ele geçirildi. Diğer malzemelerin bulunması için çalışmaların sürdüğü belirtildi. Olayla ilgili gözaltına alınan şüphelilerden H.Y. çıkarıldığı Gölhisar sulh ceza hakimliğince tutuklanırken, M.A. ve M.Ç. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!