Yeni dizi Yüksek Sosyete 1. bölüm fragmanıyla yaza damgasını vuracak! - İzle

Güncelleme Tarihi:

Yeni dizi Yüksek Sosyete 1. bölüm fragmanıyla yaza damgasını vuracak - İzle
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2016 11:01

Yüksek Sosyete dizisi 1. bölüm öncesi yayınladığı fragmanla herkesi heyecanlandırdı. Yaza bomba gibi giren Star TV ekibi, yeni dizileriyle çok konuşulacağa benziyor. Yüksek Sosyete bu akşam ekranlara gelecek. Dizinin yayınlanacak olan bölümünde nasıl bir aşk konusu izleneceği merak konusu oldu. İşte, Yüksek Sosyete 1. bölüm fragmanı...

Haberin Devamı

Star Tv'nin yeni dizisi Yüksek Sosyete perşembe günü başlıyor. Merakla beklenen dizi Yüksek Sosyete'nin başrollerine Engin Öztürk ve Hazar Ergüçlü yer alıyor. 

Dizilerin sezon finali yapmasıyla yeni projelerin başladığı  kanallarda reyting mücadelesi başlayacak. Başarılı kadrosu ve eğlenceli senaryosuyla Yüksek Sosyete şimdiden gönüllere taht kurmayı başardı. 

Yeni dizi Yüksek Sosyete 1. bölüm fragmanıyla yaza damgasını vuracak - İzle

DİZİNİN KONUSU

Hayatta ait oldukları yeri arayan, farklı dünyalardan iki gencin hikayesini anlatan Yüksek Sosyete’de Engin Öztürk; emektar bir ailenin zor koşullarda büyüttüğü tek oğlu ‘Kerem’, Hazar Ergüçlü ise ağzında gümüş kaşıkla doğmuş, içinde yaşadığı görkemli dünyaya rağmen mutsuz ‘Cansu’ olarak izleyiciyle buluşacak.

Haberin Devamı

Birinin hayatının diğerinin hayali olduğu bir dünyada, yer değiştirerek ‘ait olduğu yeri’ bulmak isteyen Kerem ve Cansu belki de aşk sayesinde tüm farkları, sınıfları, kaderi yenmeyi başaracaktır…

Senaryosunu ‘Yazı Odası’nın yazdığı, yönetmenliğini Metin Balekoğlu’nun yaptığı ‘Yüksek Sosyete’ 16 Haziran Perşembe 20.00'da Star'da başlıyor!

YÜKSEK SOSYETE 1. BÖLÜM FRAGMANI

YÜKSEK SOSYETE 1. BÖLÜM 2. FRAGMANI


HAZAR ERGÜÇLÜ KİMDİR?

Yeni dizi Yüksek Sosyete 1. bölüm fragmanıyla yaza damgasını vuracak - İzle


Hazar Ergüçlü 1992 Kıbrıs doğumlu. Lefkoşa Belediyesin’de gençlere yönelik tiyatro çalışmaları yapan Hazar Ergüçlü’nün yıldızı Derviş Zaim’in “Gölgeler ve Suretler” filmi için oyuncu olarak seçilmesi ile parladımıştır.

7 Eylül 2011 tarihinden itibaren ise Kuzey Güney adlı dizide canlandırdığı Simay Canay karakteri ile televizyonda görünmeye başlamıştır. Medcezir dizisinde Eylül adlı karakteri canlandırmıştır. Daha sonra Analar ve Anneler dizisinde Kader adlı karakteri canlandırmıştır.

Haberin Devamı

ENGİN ÖZTÜRK KİMDİR?

Yeni dizi Yüksek Sosyete 1. bölüm fragmanıyla yaza damgasını vuracak - İzle



28 Eylül 1986 tarihinde Eskişehir'de doğmuştur. Asker emeklisi bir baba ve ev hanımı bir annenin dördüncü çocuğudur. Eskişehir'de büyümüş ve Eskişehir Fatih Anadolu Lisesi'nden mezun olmuştur. Üniversite eğitimi için Ankara'ya gelmiş ve daha sonra 2008 yılında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümünde okumaya başlamış, 2012 yılında mezun olmuştur.
2003 yılında Hava Astsubay Meslek Yüksek Okuluna girmiş ve 2005 yılında mezun olmuştur. Ancak daha sonra askerlik mesleğinin kendisine uygun olmadığını anlamış ve konservatuvara girmiştir. Tiyatro merakı da Hava Astsubay Meslek Yüksek Okulunda girdiği Tiyatro Kolundan gelmektedir.

Haberin Devamı

2010 yılında seçmelerine katıldığı Fatmagül'ün Suçu Ne? adlı Kanal D dizisinde Selim Yaşaran karakterine hayat verdi. Dizi Engin Öztürk'ün Türkiye ve Arap ülkelerinde tanınmasına sebep olmuştur. Dizinin 2012 yılında sona ermesi üzerine üniversite okuduğu dönemde hem oyun oynadığı hem de barmenlik yaptığı barın sahibi ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nun başrolünü üstlendiği Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinde Komiser Emre karakterini canlandırmıştır.Bunun yanı sıra Star Tv'de yayınlanan Muhteşem Yüzyil dizisinde II. Selim rolünü üstlenmiştir. Star Tv'de yayınlanan Hatırla Gönül dizisinin iç mimarlık okuyup marangoz olan Yusuf rolünü canlandırmıştır.

BAKMADAN GEÇME!