Yüksek Sosyete 5. bölüm öncesi yayınladığı fragmanında beklenen yakınlaşma!

Güncelleme Tarihi:

Yüksek Sosyete 5. bölüm öncesi yayınladığı fragmanında beklenen yakınlaşma
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2016 22:40

Yüksek Sosyete 5. bölüm fragmanıyla yine herkesi şaşırtacak. Star TV'nin izleyenleri ekrana kilitleyen dizisi Yüksek Sosyete'nin yeni bölümünde sürpriz yakınlaşmalar olacak. Perşembe akşamları yeni bölümüyle yayınlanan dizide bu hafta Mert, Ece'nin gönlünü alabilmek için bir piknik planı yapar. Bu da çiftlerimizin yakınlaşmalarının ilk adımı olur. İşte, Yüksek Sosyete 5. bölüm fragmanı...

Haberin Devamı

Başrollerini Engin Öztürk ve Hazar Ergüçlü'nün paylaştığı Yüksek Sosyete dizisinin 5. bölüm fragmanı da yayınlandı. Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Yüksek Sosyete dizisinde işler iyice karışacak. Kerem ve Şirin'in ilişkisi sona eriyor. Cansu ise ailesinden ayrılmaya kararlı. Peki Kerem ve Cansu arasında neler olacak? İşte Yüksek Sosyete son bölümde yaşananlar ve 5. bölüm fragmanı..

YÜKSEK SOSYETE SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kerem'in evleneceğini öğrenen Cansu, ondan köşe bucak kaçmaya çalışır, kaçtıkça da tüm yolları Kerem'e çıkar. Bu haberle yıkılan ve kendini arabeskin kollarına atan Ece'yi teselli etmek ise Mert'e düşer. 

Oysa Oliva'nın ise davetsiz misafirleri vardır. Ayşen, Kerem'in aklını karıştıran kızı görmek için Oliva'ya baskın düzenler. Bedia Sultan ise kılık değiştirip Mert'i, kontrole gelir. İki cepheden de baskın yiyen Kerem ve Mert kendilerini bir kedi fare oyununun içinde bulurlar. 

Haberin Devamı

Yüksek Sosyete Yeni Bölümüyle Perşembe 20.00'da Star'da!

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Ece'nin gönlünü almaya çalışan Mert; dörtlümüz için göl kenarında bir piknik ayarlar. Kerem'den köşe bucak kaçan Cansu, Kerem'in evlenmeyeceğini öğrenen Ece'nin yalvarmalarına dayanamaz ve piknik teklifini kabul eder. Böylece dörtlümüz; sürpriz yakınlaşmaların habercisi bir pikniğe doğru yola çıkar. Diğer yandan Metin, Süreyya'yı geri kazanmak için romantik jestlere başvurur. Bu gelişmelerden haberi olmayan Işıl ise Süreyya’ya karşı verdiği savaşı kazandığını düşünür. Ama iki kadını da bekleyen kötü bir sürpriz vardır.

YÜKSEK SOSYETE 5. BÖLÜM FRAGMANI

BAKMADAN GEÇME!