Yüksek Sosyete dizisi 4. bölüm fragmanında işler karışıyor

Güncelleme Tarihi:

Yüksek Sosyete dizisi 4. bölüm fragmanında işler karışıyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2016 11:37

Yüksek Sosyete dizisi bu hafta 4. bölüm fragmanı ile ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde yaşananların ardından Yüksek Sosyete yeni bölümde neler yaşanacağı merakla bekleniyordu. Bayram tatili nedeniyle yeni bölümü geçtiğimiz hafta yayınlanmayan Yüksek Sosyete dizisi bu hafta ekranlara gelecek. Peki Yüksek Sosyete 4. bölüm fragmanında neler yaşanıyor? İşte Yüksek Sosyete 4. bölüm fragmanında meydana gelen olaylar

Haberin Devamı

Yüksek Sosyete 4. bölüm fragmanıyla izleyenlerin nefesine kesecek. Star TV ekranlarının nefes kesen dizisi Yüksek Sosyete yeni bölümüyle perşembe akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde birbirinden ilginç gelişmeler yaşanıyor. Cansu, Kerem hakkındaki gerçeği öğreniyor ve umutları yıkılıyor. Kerem'in bir sevgilisi olduğunu öğrenen Cansu, yapmadığını bırakmıyor. İşte, Yüksek Sosyete 4. bölüm fragmanı sizlerle...

Yüksek Sosyete son bölümde; Mert ve Kerem’in bir aylık anlaşmaları Mert açısından oldukça verimli geçiyor ve babaannesinin onu kutlamak için hazırladığı bir yemek izliyoruz. Mert’e yağdırılan övgüler eşliğinde Kerem’in de bulunduğu masada ilerleyen dakikalarda gergin anlar yaşanıyor. Kerem’in annesi o gece verilen yemek dolayısıyla eve gitmemiş ve hizmet etmeye devam etmekteydi. Bu durum Kerem’i germişti ancak masada bulunan densiz bir kadının Kerem’in annesini soğanlı yemek getirdiği için azarlaması ile kayışlar iyice koptu ve Kerem masadan kalkıp annesini eve götürmeye çalıştı. Tam da bu esnada evin haylaz oğlu Mert’ten beklenmeyen bir hareket geldi ve Kerem’in annesini azarlayan kadına "Soğan faydalıdır, arada havanızdan ödün verin de bir yemeyi deneyin!’’ diye çıkışmasıyla gözümüzdeki karizmasını biraz da olsa toparlamayı başardı.

Haberin Devamı

En son evi terk ettiğini gördüğümüz Cansu geceyi Ece’nin evinde geçiriyor ve hatta kendine bir ev bakmaya başlıyor. Tabii şaşırmayacağımız üzere annesi Cansu’ya bu konuda kesin ve kati bir ket vuruyor. Sahte hayatı ve gerçek hayatı arasında daha ikinci bölümden kopmalar yaşamaya başlayan Cansu’nun oyunu uzun bölümler devam edemeyecek gibi duruyor.
Mert’in yerine geçme oyununa resmen başlayan Kerem için Mert’in sosyetik planları hayata geçmeye başladı. Önce Kerem’i kıyafet alışverişine çıkarıyor, ardından da Kerem’e son model lüks bir araba kiralıyor. Tam bir patrona dönüşen Kerem, Mert’i her ne kadar memnun etse de bu durumdan ne kendisi ne de Cansu hoşnut değiller.

Yüksek Sosyete Yeni Bölümüyle 14 Temmuz Perşembe 20.00'da Star'da!

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!