Yüksek Sosyete 3. bölümüyle herkese keyifli dakikalar yaşattı!

Güncelleme Tarihi:

Yüksek Sosyete 3. bölümüyle herkese keyifli dakikalar yaşattı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2016 09:40

Star TV'nin herkes tarafından beğenisini kazanan dizisi Yüksek Sosyete dün akşam nefes kesen 3. bölümüyle herkesi ekran başına kilitledi. Dizinin yeni bölümünden birbirinden ilginç gelişmeler yaşandı. Mert, Ece'ye kendini affettirmek için türlü komik oyunlara başvururken bu uğraş Ece'yi de etkilemeyi başardı. Kerem ile Cansu arasında ise aşk fırtınaları kopuyor. Bu güzel rüyanın bitmesini istemeyen Cansu bakalım ne yapacak?

Haberin Devamı

Yüksek Sosyete 3. yeni bölüm fragmanında muhteşem bir aşk başlıyor. Star TV'nin yeni dizisi Yüksek Sosyete, şimdiden izleyiciler tarafından olumlu tepki almaya başladı. Başladığı günden itibaren ilgiyle takip edilen dizi hem romantik hem de izleyenlerin yüzünü gülümsetiyor. Dizinin yeni bölümünde Kerem'in Cansu'ya yaptığı itiraflar Cansu'nun yüzünü güldürüyor. Acaba bu güzel büyü bozulacak mı? Yüksek Sosyete 3. bölüm fragmanıyla sizlerle...

YÜKSEK SOSYETE DİZİSİNİN SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI

Kerem, Mert'in yer değiştirme teklifini kabul ediyor!

Ait olduğu yeri ve insanları arayan Cansu; Oliva’da çalışmaya başladığı ilk gün başını belaya sokar. Onu kurtarabilecek tek kişi Kerem'dir ama Cansu, onun şartlarına uymaz. Mert’in yer değiştirme teklifini kabul eden Kerem; Yüksek Sosyete dünyasına alışmaya çalışırken hem Mert’le hem ailesiyle hem de Cansu'yla ilgilenmek zorundadır.

Haberin Devamı

Yayın Günü: 23 Haziran Perşembe
Yayın Saati: 20.00

YÜKSEK SOSYETE 3. BÖLÜM FRAGMANI

YÜKSEK SOSYETE 3. BÖLÜM 2. FRAGMANI

BAKMADAN GEÇME!