Yüksek Sosyete 13. bölüm fragmanı yayınlandı!

Güncelleme Tarihi:

Yüksek Sosyete 13. bölüm fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2016 10:05

STAR TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Yüksek Sosyete 13. bölüm fragmanını yayınladı. Gelecek hafta kaldığı yerden devam edecek olan Yüksek Sosyete dizisinin 13. bölümünde Cansu, Kerem'e gerçekleri itiraf edecek mi? Mert, Ece'ye aşkını itiraf ediyor. İşte Yüksek Sosyete 13. bölüm fragmanı ve yeni bölümden ilk detaylar..

Haberin Devamı

Yüksek Sosyete son bölümü ile herkesi ekrana kilitlemişti. Perşembe akşamlarının heyecan dolu dizisinin 13. yeni bölüm fragmanı yayınladı. Yüksek Sosyete 13. bölümü ile 22 Eylül Perşembe akşamı STAR TV'de..

YÜKSEK SOSYETE SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kerem'e gerçekleri açıklayamadan Can'ın kazasını öğrenen Cansu, ailesiyle beraber umutla iyi bir haber bekler. Bu sürede ise Kerem'i kendinden uzak tutmaya çalışır. Cansu'nun yalanlarını yakalayan ve iyice şüphelenmeye başlayan Kerem, onun hakkında araştırma yapmaya başlar. Kerem'in Cansu hakkında buldukları kafasını daha çok karıştırır. Bu sırada Ece ve Mert Cansu'ya destek olmaya çalışırlar. Diğer yandan Can'ın kazasından kendini sorumlu tutan Süreyya derin bir uçurumun eşiğindedir. Cansu'nun büyük sırrı ise hiç beklenmeyen bir anda, bütün sosyetenin önünde onu köşeye sıkıştırır.

Haberin Devamı

YÜKSEK SOSYETE SON BÖLÜM İZLE

YÜSKEK SOSYETE 13. BÖLÜM FRAGMANI

 

 

BAKMADAN GEÇME!