Yüksek Sosyete 10. son bölümde Cansu'ya bir şok daha!

Güncelleme Tarihi:

Yüksek Sosyete 10. son bölümde Cansuya bir şok daha
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2016 10:33

Yüksek Sosyete 10. son bölümü ile ekrana geldi. Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi olan Yüksek Sosyete dizisinin son bölümünde Kerem'in Cansu'ya gerçekleri itiraf etmesi ortalığı karıştırıyor. Cansu, Kerem'in yalan söylediğini öğrenince büyük yıkıma uğruyor. Peki Ece ve Mert arasında neler oldu? İşte Yüksek Sosyete 10. bölümde yaşananlar..

Haberin Devamı

Yüksek Sosyete 10. son bölümde nefesler tutuldu. Heyecanlı dakikaların yaşandığı Yüksek Sosyete son bölümde Kerem ve Cansu arasında gerçekler ortaya çıktı.. Yüksek Sosyete 10. bölümde yaşananlar haberimizde.

YÜKSEK SOSYETE'DE GERÇEKLER AÇIĞA ÇIKIYOR!

Kerem'in itirafıyla allak bullak olan Cansu, gerçeklerle nasıl baş edeceğini bilemez. Bu zamansız itiraf Mert'in planlarını suya düşürür. Yıllardır yan yana yürüyen iki dost, ilk defa karşı karşıya gelirler. Bu kavga aynı zamanda onların dostluklarının en büyük sınavıdır. Diğer yandan Levent’in hayatına girmesiyle yeni bir düzen kurabileceğine inanan Süreyya, yıllardır boyun eğdiği Metin’e boşanma davası açmaya karar verir. 

Yayın Günü: 25 Ağustos Perşembe

Yayın Saati: 20.00 

YÜKSEK SOSYETE SON BÖLÜM İZLE

Haberin Devamı

YÜKSEK SOSYETE 10. BÖLÜM 2. FRAGMANI

YÜKSEK SOSYETE 10. BÖLÜM FRAGMANI

YÜKSEK SOSYETE SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kerem'in Cansu'ya gerçekleri itiraf etmesini engellemeye çalışan Mert, talihsiz bir kaza geçirir. Mert yaşam ve ölüm arasında, Kerem vicdan azabıyla, Ece kaybetme korkusuyla boğuşurken aşk, tüm bunların üstesinden gelebilecek mi? Kerem ve Cansu'nun uzun zamandır bekledikleri an gelir, kimseden saklanmadan ilk randevularına çıkarlar. Ancak o gece de onları, unutulmaz anlar ve büyük itiraflar bekler. Diğer yandan Levent ise Süreyya'yı daha önce hiç görmediği bir dünya ile tanıştırır. Bu yeni dünya Süreyya'ya unuttuğu cesaretini hatırlatır.

YÜKSEK SOSYETE SON BÖLÜM İZLE

 

BAKMADAN GEÇME!