Yüksek karatlı güzellik

Değerli madenler ve taşlar, sadece aksesuvar olarak değil, içeriğinde bulundukları kozmetik ürünleriyle de kadınların güzelliğine güzellik katıyorlar. Şimdi trend, içinde altın, bakır, elmas zerreciklerinin bulunduğu kremlerle gençleşmek...

Lüks kozmetiklerde bulunan ve doğanın etkili antioksidanlarından oluşan bazı bileşenler, bize masal dünyasının pırıltılı hazinelerini anımsatıyor. Oysa kozmetik bilimcileri, değerli madenlerin güçlerinden son derece emin. Elmas tozları, altın, platin ve safir, zerrecikler haline getirilerek kremlerin içine katılıyor. Bu da kremlerin bileşenlerindeki diğer ekstrelerin değerlerini artırarak, cildin daha sağlıklı ve parlak görünmesini sağlıyor.

Altın kadar değerli bir cilt

Geleneksel Çin tıbbına göre değerleri madenler, cildin meridyenini etkiliyor. Yüzyıllar önce Ming Hanedanlığı'nda yazılan bir ilaç reçetesinde bu ilk kez kelimelere dökülmüş, altının olumsuzlukları ve zehirleri vücuttan uzaklaştırdığı anlatılmış. Uzakdoğulular bununla aslında dışarıdan gelen toksinlerin nötralize edildiğini tarif ediyor. Kozmetik bilimciler ise günümüzde aynı zamanda ölü hücrelerin de atıldığını belirtiyorlar. Yapılan testler, sıvı içinde tutulan altın parçacıklarının mikro-sirkülasyonu ve keratin üretimini harekete geçirdiğini ortaya koyuyor. Böylelikle cilt yüzeyi homojen bir görünüm kazanıyor ve ışığı daha iyi yansıtıyor.

Guerlain'in değerli madenlerin deniz yosunlarıyla oluşturduğu konsantrasyonu, birkaç yıldan bu yana kadınların ciltlerine ışıltı katıyor. Markanın "Issima" serisindeki "Midnight Secret", epidermis ve cildin üst katmanına sağlık katıyor.

Hollywood yıldızlarının son dönemde rağbet gösterdiği yüksek karatlı bir bakım ürünü de "Sj?l Serum 1"... Ürün platin, ametist ve turmalin taşından oluşan içeriğiyle, hücre enerjisini harekete geçiriyor, ayrıca bakır bileşeniyle cildin elastikiyetini artırarak lifting etkisi yapıyor.

İnci dokunuşu

Anti-aging etkili lüks kremler de inci parçacıklarıyla ciltlere ihtişam dokunuşları katıyor. İnci tanelerinin oluşumunda etkili yüksek konsantrasyondaki aminoasitler, bakır, magnezyum ve çinko, daha genç bir cilt için en önemli enerji kaynakları olarak gösteriliyor. Lancaster’ın "Ultimate" serisindeki anti-aging etkili "Anti-Age Perfection"ı bu deniz hazinesini kadınların hizmetine sunuyor.

Altın masajı

ÜRÜN MARKET

İpeksi bir cilt

Juvena’nın "Leg Performans"ı yumuşak ve ipeksi bir cilt için, tüylerin uzamasını yavaşlatan, tazeleyici, çift etkili bir ürün... Tüyler zayıflıyor ve kısa bir süre sonra pürüzsüz bir cilt yaratıyor. Ayrıca ürünün yorgun bacaklar için de dinlendirici bir etkisi bulunuyor. Bacaklar ilk kullanımdan sonra bile taze ve sağlıklı bir görünüm kazanıyor.

Aşkın 3 boyutu

Avon’un "Today, Tomorrow, Always" üçlüsü, yeni kremsi yapısı ile çok farklı. Krem kompakt parfümler, altın renkli kutunun içinde, pratik ve şık kullanımlarıyla kadınların vazgeçilmezi olmaya aday... Ambalajların içinde ayna da bulunan krem kompakt parfümlerin, parmak uçlarıyla kulak arkasına ve nabzın yüksek olduğu noktalara uygulanması öneriliyor.
Yazarın Tüm Yazıları