Yukarı Tekke alt geçidi hafta sonu açılacak

Güncelleme Tarihi:

Yukarı Tekke alt geçidi hafta sonu açılacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2017 14:28

Yukarı Tekke alt geçidi hafta sonu açılacak

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA)- SİVAS Belediyesi tarafından yapımı süren Yukarı Tekke Alt geçit ve kavşak çalışmasında sona yaklaşıldı.Asfalt çalışmalarını gerçekleştiren Belediye ekipleri hafta sonuna kadar alt geçidi trafiğe açacak.
Sivas Belediyesi şehrin ulaşım noktasında sorunlu olan kavşaklardaki düzenleme çerçevede Yukarı Tekke istikametinde başlattığı alt geçit çalışmalarının son aşamasına geldi. Ekipler, alt geçitte asfaltlama çalışmalarına başladı.Ekiplerin çalışmaları bir kaç gün içinde tamamlamasıyla Yukarı Tekke alt geçidi ulaşıma açılacak. Belediye Başkanı Sami Aydın çalışmaları yerinde inceleyerek son dikkat edilmesi gereken konular hakkında görevlilere talimat verdi. Başkan Aydın çalışmaların tamamlanma aşamasına gelindiğine değinerek "Yukarı Tekke alt geçidinde asfalt çalışmalarımız başladı. Sadece aşınma asfaltı kaldı. Hava şartlarının durumuna göre imkan olursa bir hafta sonra atacağız, havalar müsait olmazsa ilkbahara bırakacağız. Burayı bu hafta açmayı planlıyoruz. Önemli bir çalışma Sivas’ımıza hayırlı olmasını diliyorum." dedi.
Huzur Mahallesi Muhtarı Orhan Ala da çalışmalar için teşekkür ederek, "Biz Başkanımızdan Yukarı Tekke Kavşağı’nda ışıklandırma istedik. Başkanımız daha fazlasını yaparak alt geçit ve kavşak düzenlemesi gerçekleştirdi. Bu çalışmalar için belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz." dedi.
Başkan Aydın bölge esnaflarını da ziyaret ederek, sohbet etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!