Yük gemisinde ele geçirilen 1 ton 71 kilo eroin sergilendi

Güncelleme Tarihi:

Yük gemisinde ele geçirilen 1 ton 71 kilo eroin sergilendi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2017 12:46

Yük gemisinde ele geçirilen 1 ton 71 kilo eroin sergilendi

Haberin Devamı

Ali GÜNDOĞAN/MARMARİS (Muğla), (DHA) - AKDENİZ açıklarındaki uluslararası sularda Kongo bayraklı bir gemide ele geçirilen 1 ton 71 kilo eroin, Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde basın mensuplarına gösterildi.
Sahil Güvenlik şehidi er Alper Al anısına yapılan 'Şehit Alp-Er' operasyonunda, uluslararası sularda, Kongo bayraklı 'Commander Tide' adlı yük gemisine geçen cuma günü operasyon düzenledi. KOM ve Narkotik Daire Başkanlığı, Mersin Özel Harekat Şube Müdürlüğü, Sahil Güvenlik Marmaris Grup Komutanlığı ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nın ortaklaşa havadan ve denizden gerçekleştirdiği operasyonda, gemide piyasa değeri 200 milyon lira olduğu öğrenilen ve gizli bölmelere saklanmış 40 çuval içinde, 1 ton 71 kilo eroin ele geçirildi.
Gemide bulunan A.E. (55), H.A.G. (45), O.İ. (45), B.C. (42), L.E.(59), B.P. (40), Y.P. (41), M.K. (45) ve M.I. (29) gözaltına alınarak, uyuşturucuyla birlikte Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Şüphelilerin işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi. Ele geçirilen eroin ise Marmaris Emniyet Müdürlüğü'nde başarılı narkotik köpeği 'Zeta'nın da katılımıyla basın mensuplarına sergilendi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!