Yozgat’taki dehşetin kurbanlarına otopsi yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Yozgat’taki dehşetin kurbanlarına otopsi yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2017 15:24

Yozgat’taki dehşetin kurbanlarına otopsi yapıldı

Haberin Devamı

Harun GÖKÇEOĞLU/YOZGAT, (DHA) - YOZGAT'ın Aydıncık İlçesi'ne bağlı Dereçiftlik Köyü'nde, 24 yaşındaki Sıddık Gököz’ün ayrı yaşadığı 23 yaşındaki Özlem Gököz, kayınpederi 59 yaşındaki İsmail ve kayınvalidesi 56 yaşındaki Zeynep Özçay’ı öldürdükten sonra intihar etmesi olayının ardından 4 kişinin cesedi otopsi için Yozgat Adli Tıp Kurumu morguna getirildi. Otopsilerin ardından, Özlem Gököz, annesi Zepnep ve babası İsmail Özçay’ın cenazeleri Dereçiftlik'te toprağa verilecek. Sıddık Gököz’ün cenazesinin ise ne zaman nerede toprağa verileceği netlik kazanmadı.
Olay, dün akşam saatlerinde Aydıncık İlçesi'ne bağlı Dereçiftlik Köyü'nde meydana geldi. Özlem Gököz, bir yıl önce geçimsizlik nedeniyle inşaat işçisi eşi Sıddık Gököz'ü terk edip, aynı köydeki ailesinin evine yerleşti. Şimdi 2 yaşında olan oğlu U.İ.’yi de yanında götüren Gököz, boşanma davası açtı. Dava sürerken, oğlunu kendisine göstermediklerini öne süren Sıddık Gököz, av tüfeği ile kayınpederi İsmail Özçay'ın evini bastı. Sıddık Gököz, evin bahçesinde karşılaştığı kayınvalidesi Zeynep Özçay'ı başından, eşi Özlem'i de göğsünden vurdu. Silah sesleri üzerine dışarı çıkan, olayı fark edince kaçmaya çalışan kayınpederi İsmail Özçay'ı da sırtından vuran Sıddık Gököz, evde bulunan oğlunu da alıp çıktı.
KATLİAMIN ARDINDAN CANLI YAYIN YAPTI, PİŞMANLIĞINI ANLATTI
Özçay Ailesi'nin komşuları, durumu jandarma ve sağlık ekiplerine haber verirken, Sıddık Gököz, oğlunu aynı köydeki ailesinin yanına bıraktı. Sıddık Gököz, daha sonra köyün üst tarafındaki araziye gitti. Burada cep telefonu üzerinden, sosyal paylaşım sitesi Facebook sayfasından canlı yayın yapan Sıddık Gököz, pişman olduğunu belirtip, "Şeytana uydum, Allahım beni affet" ifadelerini kullandı. Bir süre sonra Sıddık Gököz, aynı tüfeği kendine doğrultup, tetiği çekerek yaşamına son verdi. Olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde Özlem Gököz ile babası İsmail ve annesi Zeynep Özçay'ın yaşamını yitirdiği belirlendi.
MAHKEME KARARIYLA ÇOCUĞUNU GÖRMÜŞ
Köylülerin ifadesine göre, Sıddık Gököz'ün daha önce 2 yaşındaki oğlunu görmek istediği ve eşinin ailesi tarafından kendisine gösterilmediği iddiasıyla mahkemeye başvurduğu, bunun üzerine mahkeme kararıyla oğlunu gördüğü öne sürüldü.
4 kişinin cesedi otopsi için Yozgat Adli Tıp Kurumu morguna getirildi. Otopsilerin ardından, Özlem Gököz, annesi Zepnep ve babası İsmail Özçay’ın cenazelerinin yakınları tarafından teslim alınarak Aydıncık İlçesi Dereçiftlik Köyü’nde bugün toprağa verilmesi bekleniyor.
Boşanma aşamasında olduğu eşini, kayınbabasını ve kayınvalidesini öldürdükten sonra intihar eden Sıddık Gököz’ün ise ne zaman ve nerede toprağa verileceği netlik kazanmazken, Adli Tıp Kurumu'na hiçbir yakını gelmedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!