Yozgat'ta TOKİ sakinleri okullarına kavuştu

Güncelleme Tarihi:

Yozgatta TOKİ sakinleri okullarına kavuştu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2016 16:57

Yozgat'ta TOKİ sakinleri okullarına kavuştu

Haberin Devamı

Harun GÖKÇEOĞLU/YOZGAT,(DHA) YOZGAT’ta, inşaatı tamamlanan 4'üncü Etap TOKİ konutlarının hak sahiplerine teslim edilmesinin ardından, müteahhit firmadan kaynaklanan sorunlar nedeniyle teslim edilemediği belirtilen TOKİ İlk ve Ortaokulu gecikmeli olarak eğitime açıldı.
2016-2017 eğitim-öğretim sezonunun açıldığı 19 Eylül tarihinde hizmete girmesi planlanan okul gecikme ile eğitime açıldı. Mehmet Hulusi Mahallesi’nde TOKİ tarafından yapılan 24 derslikli ilk ve ortaokulun inşaatının tamamlanmasıyla birlikte, daha önce başka okullara giden 357 öğrenci evlerine yakın konumdaki okulda eğitime başladı.
Okulun açılında konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, öğrencilerin ve velilerin bu okulun açılmasını çok beklediklerini belirterek, “Okulumuz bugün hizmete açıldı.Sabırlı bekleyişinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.
Çocuklara seslenen Kuş, “Sevgili çocuklar yeni bir binaya geçiyorsunuz. Biz sizden bu binayı eviniz kadar iyi korumanızı istiyoruz. Biliyorsunuz ki bu okullar sizin ailenizin verdiği vergiler ile yapılıyor. Ben inanıyorum ki size emanet edilen bu güzel okulu sizden sonra gelen kardeşlerinize aynı şekilde bırakacaksınız. Sizden isteğimiz derslerinize çok çalışmanız ve vatana en iyi şekilde hizmet etmeniz. Okulunuzun hayırlı olmasını ve eğitim öğretim yılının başarılı geçmesini temenni ederim” diye konuştu.
Konuşmaların ardından ilk ders zili çaldı ve öğrenciler yeni okullarında eğitim öğretime başladı.
 

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!