Yozgat’ta cadde ve sokaklara yön levhaları takıldı

Güncelleme Tarihi:

Yozgat’ta cadde ve sokaklara yön levhaları takıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2016 10:53

Yozgat’ta cadde ve sokaklara yön levhaları takıldı

Haberin Devamı

Harun GÖKÇEOĞLU/YOZGAT, (DHA)- YOZGAT Belediyesi, cadde ve sokaklarda yaptığı düzenlemelerin ardından, yön levhalarını yenileyip ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla uyarıcı trafik işaret levhaları yerleştirdi.

Yozgat’ta belediye tarafından yapılan şehir merkezinde yeni yollar tesis edilip, ulaşıma açıldı. Bazı cadde ve sokak yollarında ise düzenleme çalışması gerçekleştirildi. Yollarda yapılan düzenleme çalışmalarının ardından uyarı ve yön levhalarının dikim ve montajına başlandı. Trafik Komisyonu kararları doğrultusunda, trafik işaret levhaları, yeni oluşan otopark, tek yön trafik akışı ve diğer trafik kurallarının belirtilmesine yönelik levhaların yanında, yoldan nereye ulaşılabileceğini de belirten levhalar kavşaklara konuldu.

Levhaların, sürücülerin de gece ve gündüz rahatlıkla görebileceği şekilde yapıldığına dikkat çekilerek, “Levhalar en üst kalitede ve uzun ömürlü malzemeler kullanılarak imal ediliyor. Yozgat’ın dört bir tarafında ihtiyaç duyulan bölgelerde, yolların kartviziti levhaları yerleştiriliyor” denildi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!