Yozgat'ta 'Bozok Bilim Çalıştayı' tamamlandı

Güncelleme Tarihi:

Yozgatta Bozok Bilim Çalıştayı tamamlandı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2017 11:13

Yozgat'ta 'Bozok Bilim Çalıştayı' tamamlandı

Haberin Devamı

YOZGAT, (DHA)- YOZGAT'ta üç gün süren 'Bozok Bilim Çalıştayı' etkinlikleri tamamlandı. Bozok Üniversitesi'nde bu yıl 6'ıncısı düzenlenen çalıştaya, önceki yıllara göre daha yüksek katılım oldu.
 Bozok Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mustafa Böyükata'nın başkanlığını yaptığı toplantıda, çoğunluklar temel fen bilimlerinden bilimsel çalışma sonuçlarını içeren 39 bildiri sunuldu. Disiplinler arası bir tartışma ortamı sağlanan toplantı da Fizik, Kimya ve Mühendislik alanlarından araştırmacılar bir araya gelme fırsatı buldu. Katılımcıların memnun kaldıklarını belirttiği Çalıştayın devam ettirilmesinde fayda olduğu özellikle vurgulandı. 
 Bozok Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mustafa Böyükata, "Toplantıya çok değerli araştırmacılar katılarak, katkı verdiler. Edirne, İstanbul, Düzce, Elazığ, Kayseri, Zonguldak, Ankara, Siirt, Bitlis, Diyarbakır, Aksaray, Erzincan, Kastamonu, Kırıkkale, Yozgat ve Çankırı'daki üniversitelerden bilim insanları Yozgat'ta bir araya geldiler. Alanında yetkin ve kariyerinin iyi düzeyde olduğu bilinen tanınmış akademisyenler ile genç akademisyen adaylarının birlikte bulunmaları, gelecek için ümit vericidir. Katılan herkese teşekkür ederim" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!