Yozgatlı şehit yakınları Altındağ'da 

Güncelleme Tarihi:

Yozgatlı şehit yakınları Altındağda
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2017 12:22

Yozgatlı şehit yakınları Altındağ'da 

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- EMNİYET Genel Müdürlüğü'nün öncülüğünde Yozgat'tan Ankara'ya gelen şehit yakınları Altındağ'ı gezdi. Altındağ Belediyesi, aralarında Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok'un eşi Gülhan Altınok'un da bulunduğu 50 kişilik heyeti ağırladı. Şehit yakınları, önce Hamamönü'nü, sonra Altınköy Açık Hava Müzesi'ni gezdi. Gezide şehit yakınlarına Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'nin eşi Saadet Tiryaki de eşlik etti. 
HAMAMÖNÜ VE ALTINKÖY'Ü GEZDİLER
Altındağ Belediyesi, Yozgat'tan gelen şehit polislerin ailelerini misafir etti.  Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok'un eşi Gülhan Altınok'un ev sahipliğinde düzenlenen gezi, Hamamönü ile başladı. Bu bölgede önce Mehmet Akif Ersoy Evi'ni ziyaret eden şehit yakınları, daha sonra Taceddin Dergâhı'na geçti. Heyet, Muhsin Yazıcıoğlu'nun kabrini başında dua etmeyi de unutmadı. Ardından Altınköy Açık Hava Müzesi'ne doğru yola çıkıldı. Aralarında 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit olan polis yakınlarının da bulunduğu heyet üyeleri, bol oksijenli havasıyla Altınköy'e hayran kaldı. Heyet, bölgedeki zanaatkârlıkların sanatlarını sergilediği atölyelere büyük ilgi gösterdi.
ALTINKÖY7UN METHİNİ DAHA ÖNCE DUYDUM
Gülhan Altınok, bir arada oldukları sürece tüm zorlukların üstesinden geleceklerini belirterek şehit yakınları için “Onların hakkı asla ödenmez.ö dedi.  Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'nin eşi Saadet Tiryaki de, şehit yakınlarını ağırlamaktan büyük onur duyduklarını belirterek, şehitlerimizin asla unutulmayacağını sözlerine ekledi. 
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!