Yozgat TSO Başkanı Özışık: Meral Akşener ile yürümeye hazırım

Güncelleme Tarihi:

Yozgat TSO Başkanı Özışık: Meral Akşener ile yürümeye hazırım
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2017 13:19

Yozgat TSO Başkanı Özışık: Meral Akşener ile yürümeye hazırım

Haberin Devamı

Harun GÖKÇEOĞLU/YOZGAT,(DHA)- YOZGAT Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Metin Özışık, iki dönemdir görev yaptığı Yozgat TSO tarafından hazırlanan projelere siyasi destek bulamadığını belirtip, Kasım ayı içersinde yapılması beklenen genel kurulda, yeniden aday olmayacağını söyledi.
Metin Özışık, Yozgat ekonomisine önemli katkılar sağlayıp, istihdam yaratacak bu projelerin hayata geçirilmesinin önünde bir engel teşkil etmek istemeodiğini söyledi. Özışık, "Yozgat kaybedecekse ben yokum.  Görev dönemimde hayata geçiremediğim projeleri hayata geçirebilmek için Meral Akşener öncülüğündeki yeni oluşum ile birlikte yürüme kararı aldım” dedi.
Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası için yeniden aday olmayacağını belirten Metin Özışık, “Yozgat için hazırladığımız projelere destek verilmediği gibi hep engellendik. Artık kararım kesindir. Bu zihniyet iktidarda olduğu sürece Ticaret ve Sanayi Odası başkanı olarak hizmet etme şansım yoktur. Olmayacaktır. Ben seçimi kazansam bile, beni cezalandıranlar Yozgat’ın kaybetmesine neden olacaktır. Yeter ki Yozgat kaybetmesin. Onun için ben bırakıyorum Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığına aday değilim” diye konuştu.
MERAL AKŞENER İLE YÜRÜMEYE HAZIRIM
Adalete olan güvenin neredeyse sıfırlanmış ve güce göre karar veren bir adalet anlayışı oluştuğunu ifade eden TSO Başkanı metin Özışık, “Bu milletin, geleceğini, Mustafa Kemal Atatürk’ün ifade ettiği gibi ‘kendi azim ve kararı kurtaracaktır. Çözüm siyasettir.” Diyerek konuşmasını şöyle sürdürdü: “Sayın Meral Akşener ile çıkmış olduğu bu meşakkatli yolda yürümeye hazırım. Hiçbir görev ve sıfat beklentisi olmaksızın, bu yiğit Türk kadınının yanında nefer olmaya hazırım. Güzel ülkeme ve ekonomik çaresizlik yüzünden sürekli göz veren aziz Yozgat’ıma borcum vardır. Söz konusu vatansa, söz konusu Yozgat ise gerisi teferruattır”
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!