Yozgat okullarında denetim sürüyor

Güncelleme Tarihi:

Yozgat okullarında denetim sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2017 11:31

Yozgat okullarında denetim sürüyor

Haberin Devamı

YOZGAT,(DHA) YOZGAT Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, il genelindeki okulların ihtiyaçlarını yerinde görmek ve sorunların giderilmesi amacıyla okul ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.
Yozgat Milli Eğitim Müdürü Yazıcı, Çayıralan ilçesinde Şehit İsmail Genç Anadolu Lisesi ile Ali Mehmet Vurel Anadolu İmam Hatip Liselerini ziyaret etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Satılmış Batur’un da hazır bulunduğu ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Yazıcı, sınıfları gezdi, öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilerin, ders çalışma ve bilgiye erişim konularında örneklerle bilgi paylaşımında bulundu. Okul Müdürü Zekeriya Han’dan  bilgi alan Yazıcı, öğretmenlerle toplantı yaptı. Öğrencilerin bireysel farklılıklarının göz önünde bulundurulmasını, yeteneklerinin keşfedilmesini, öğrenme stillerinin belirlenmesini ve onlara etkin bir rehberlik yapılmasını isteyerek kök değerlerimizin öğrencilerimize en güzel şekilde öğretilmesini istedi.
Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, ziyaretin ardından okulların fiziki durumlarını inceledi, ihtiyaçlar konusunda bilgi aldı.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!