Yozgat Bağımsız Milletvekili Adayı Lütfullah Kayalar Mitinglerini Sürdürüyor

Güncelleme Tarihi:

Yozgat Bağımsız Milletvekili Adayı Lütfullah Kayalar Mitinglerini Sürdürüyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2015 12:18

YOZGAT MİLLETVEKİLİ ADAYI KAYALAR, SEÇİM ÇALIŞMALARINDA YOĞUN İLGİ İLE KARŞILANIYOR

Yozgat Bağımsız Milletvekili adayı eski Bakanlardan Lütfullah Kayalar, 1 Kasım öncesindeki Boğazlıyan ve Akdağmadeni ilçelerinde gerçekleştireceği son mitinglerinde, 1 Kasım sonrasında gündeme gelecek olan yeni siyasi oluşum hakkında seçmeni bilgilendirmeye yönelik açıklamalarını sürdürecek.
“’Parlamentoda yer aldığım takdirde yeni bir siyasi partiyi kuracağım ve genel başkanı olarak Türk siyasetinde yer alacağım’ diyen Bağımsız Milletvekili Adayı Kayalar, Yozgat’ın 630 köyüne içme suları, yollar, camiler, kanallar, okullar, PTT hizmetleri, elektrik gibi yatırımların, hizmetlerin götürülmesini sağlayıp, köylerle birlikte ilçeleri da ayağa kaldırmak için çalıştıklarını söyledi.
Türkiye genelindeki korku ve sindirme politikalarının Yozgat’a da sarktığına dikkat çeken Kayalar, “Bu korku ve sindirme politikalarıyla bir yere varmak mümkün değildir, sadece mülki amirlerle, sadece kamu görevlileriyle, sadece asgari ücretle geçici süreyle iş verilmiş olanlarla, onlara meydana geleceksiniz zorlamasıyla politika yapılmaz. Burası bizim ilimiz, burası bizim memleketimiz, burası bizim yuvamız. Burada politika yapılmaz derken, oy veya başka bir şey için söylemiyorum, bizim ilimize bu şekilde baskı yakışmaz, bizim insanımıza baskı sökmez” dedi.
Yozgat’ta kendi dönemlerinde yaptırdıkları 26 göletin temelinde ve açılışında, çiftçinin göletler sayesinde gelirinin artmasından, oy değil mutluluk duyan bir politika yaptığına da vurgu yaparak, “Bugün bizim yaptığımız göletlere, bizim yaptığımız küçük sanayi sitelerine, bizim yaptığımız meydanlara, bizim yaptığımız barajlara ilave var mı? diye baktığımda isterdim ki; bizden daha fazla yapılmış olsun. Çünkü yapılan Yozgat’a yapılmıştır. Ama cevap, bıraktığın gibi. Bıraktığımız gibiyse şimdi Allah’ın izniyle Yozgat’ımızda yeni bir hizmet dönemini başlatıyoruz. Eğer bir devlet ve kamu görevi varsa eğer bir parlamento varsa eğer bakanlıklar varsa bunlar halkın emrindedir ve emrinde olacaktır. Bu bir hizmet yarışıdır, Allah kime kısmet eder hiç birimiz bilemeyiz. Onun için gelin Türkiye’nin savunmasında Türkiye’nin birliği ve beraberliğinde, vatan ve millet sevgisinde, bayrak sevgisinde her zaman Türkiye’ye örnek ve önder olmuş olan Yozgat’ımız da küçük, kapı arkası politikaları bırakın. Varsa bir söyleyeceğiniz bu meydanda söyleyin” diye konuştu.
Türkiye’de yeni bir siyasi partinin geldiğini, bunu bütün Türkiye’nin talep ettiğini hatırlatan Kayalar, açıklamasında şunları kaydetti: “Artık doğum sancıları başladı, şafak söküyor. İnşallah yeni gelen siyasi partiyle ilgili çıktığımız yolda biz yürüyeceğiz. Bu yürümenin sonunda Yozgatlı bizi bu meydanlardan Ankara’ya ve Türkiye’ye bağımsız milletvekili gönderdiği takdirde bilin ki Türkiye’deki yeni oluşumun başı Yozgatlı Lütfullah Kayalar olacaktır. Şuanda siyasi partilerin yöneticileri 5’inci partiyi konuşuyor. 5’inci parti olmayacak demiyorlar, nasıl olacağını konuşup, tartışıyorlar. Bende Yozgat’tan diyorum ki; siz hiç tartışmayın. Bu siyasi yapılanma tepeden, tavandan, İstanbul’da şurada, burada oturarak olmayacak, bu meydanlardan ayağa kalkarak, bu meydanlardan meşale yakarak, bu meydanlardan Ankara’ya o meşaleyi taşıyarak, Yozgatlının sayesinde Yozgatlının kuracağı partinin genel başkanlığında bütün Türkiye’mize yayacağız.”
Kayalar, Yozgat’ta seçim öncesi son mitinglerinden ilkini saat 11.30’da Boğazlıyan’da, saat 14.30’da ise Akdağmadeni ilçesinde gerçekleştirecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!