Youla öfkesi dinmiyor

Güncelleme Tarihi:

Youla öfkesi dinmiyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2006 00:53

Taraftarlar Antalya’ya gelişinde protesto ettiği Gineli futbolcuyu, yedek soyunduğu dünkü maç öncesi tribünlere çağırdı. Youla tribünlere yöneldi ancak taraftarlar "Yuh" çekti.

Taraftardan  tepki sürüyor

Beşiktaş’ta ligin ilk yarısının sonunda yaptığı açıklamalar ile tepki çeken ve Antalya’ya gelişte siyah beyazlı taraftarların küfürlü protestosu ile karşılaşan Youla’ya öfke dinmiyor. Siyah beyazlı taraftarlar dün Beşiktaş’ın Efes Pilsen Cup 5’teki ilk maçında Werder Bremen karşısında yedek soyunan Gineli futbolcuya tepkilerini sürdürdü.

Tribünler Gineli’yi yuhaladılar

Siyah beyazlı taraftarlar karşılaşma öncesinde Youla’yı tribüne çağırdı. Gineli futbolcu da taraftarların kendisine sevgi gösterisinde bulunacaklarını düşünerek tribüne yöneldi. Youla’nın tribüne doğru hareketi sonrası siyah beyazlı taraftarlar, Gineli futbolcuya "Yuh" çekti. Youla, bu davranış karşısında şaşırıp, büyük hayal kırıklığı yaşadı.

Ya Almanya ya da Avrupa

BEŞİKTAŞ’ın Werder Bremen karşısındaki üç golüne adını yazdırarak eski takımı karşısında gol şovu yapan Ailton karşılaşma sonrası Alman takımı oyuncuları ile birlikte soyunma odasına gitti. Maçı izleyen Alman medya mensupları, Beşiktaş’tan ayrılması gündemde olan Brezilyalı futbolcuyla özel röportajlar yaptı. Ailton, medya mensuplarının "Almanya’ya dönecek misin?" sorusu üzerine Ailton "Beşiktaş’ta kalabalirim de gidebilirim de. Almanya Ligi’nde Borussia Dortmund dışında herhangi bir takım olabilir. Bunu zaman belirleyecek. Gideceğim takım Almanya’dan da olabilir, Avrupa’dan başka bir takım da" yanıtı verdi.

Şampiyonun ödülü 50 bin

ÆEFES Pilsen Cup 5’te şampiyonluğu kazanacak takım birincilik kupası ile birlikte 50 bin dolar para ödülü alacak. Finalde kaybeden ikincilik kupası ve 30 bin dolar, 3’üncü olan takım ise 20 bin dolar para ödülünün sahibi olacak. Türkiye’deki naklen yayınları Kanal D tarafından yapılan Efes Pilsen Cup 5, 18 dilde 54 ülkede Eurosport tarafından naklen izlenebiliyor. Antalya’da düzenlenen turnuvaya, çevre otellerde tatilini sürdüren Almanlar büyük ilgi gösteriyor.

Nuri Şahin Bronz Top’u aldı

ÆEFES Pilsen Cup 5’in The Marmara Antalya Oteli’ndeki açılış kokteylinde Nuri Şahin de ’Bronz Top’ ödülünü aldı. Kokteylde, Futbol Federasyonu Başkanı Levent Bıçakcı, Peru’da geçen Eylül ayında düzenlenen FIFA 17 Yaş Altı Dünya Gençler Futbol Şampiyonası’ndaki başarısıyla ’Bronz Top’ ödülüne layık görülen Borussia Dortmund’un milli futbolcusu Nuri Şahin’e ödülünü verdi. Nuri Şahin de kendisini bu ödüle layık gören herkese teşekkür ederek, başarısında takım arkadaşlarının büyük katkısı olduğunu dile getirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!