Yoruma açık bilgiler ve etkileÅŸim

Genel anlamda duygusallığın arttığı günlerdeyiz.

Haberin Devamı

İlişkilerimizin, belli projelerin veya durumların gerçekleşmesini, ilerlemesini, inandırıcılığını ya da gerçek yüzünü görmek isterken, gezegenler de şartları eksiksiz şekilde belirleyip, olayların, işbirliklerinin veya projelerin uygulanabilirliklerini resmediyorlar.
Ancak bilgi ve haberler yorumlara, yorumlar ani etkilere veya zorlamalara açık şekilde ortaya konabilir. Bu da olayları biraz entrikalı hale dönüştürebilir belki.
Güçlü pozisyondaki kiÅŸilerle iliÅŸkilerde zorlanabiliriz veya güçlü pozisyondaki kiÅŸiler kararsızlıklar yaÅŸayabilirler ya da bilgi kirliliÄŸi ve fazla hayalperest yaklaşımlar nedeniyle zorlanabilirler.Â
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

Günlük Burç Yorumları

Koç
Kafanızda çok fazla düşünce olabilir, ne istediğinizi ve isteklerinizin gerçek olup olmayacağını düşünebilir ve dakikasında farklı cevaplar vererek kafanızı iyice karıştırabilirsiniz. Araştırmacı olmanız meslektaşlarınız ya da arkadaşlarınızla sorun yaşanmasının önüne geçebilir. Dikkatli bir dinleyici olmanız ani hareketler yapmanızı engelleyebilir. Başladığınız işleri bitirmelisiniz.
 
BoÄŸa

Bazı ilişkilerinizi ya da bazı konulardaki uzun vadeli planlarınızı ilgilendiren bilgiler edinmek üzeresiniz. Gelecek haberler uzun bir zaman dilimini etkileyebilir. Başkalarına yardım etmeniz, karşılığında jest ve yardımlarla karşılaşmanız anlamına gelebilir. Yeteneklerinizi ve içinizdeki iyi şeyleri ortaya çıkartan bir kişiyle ortak işlere kalkışmanız geleceğiniz açısından olumlu şeylere de aracı olabilir.
 
Ä°kizler

Vizyonunuza güvenebilirsiniz. Vizyonunuzu sezgilerinizle birleştirmeniz durumunda ise, her şey harika olabilir. Kararsızlık, belirsizlik veya güvensizlik temaları nedeniyle kendinizi geri çekebilirsiniz. Endişe ve korkularınızı bir kenara bırakıp elinizden gelenin en iyisini yapmaya odaklanmalısınız. Size çok fazla katkısı olmayan, ama olduğunu sanan kişilerin sizi yargılamasına izin vermemelisiniz.
 
Yengeç
Kısa vadeli olarak işleri kolaylaştırdığı için bazı konuları görmezden gelebilir veya işinize geldiği şekilde yorumlayabilirsiniz. Ancak, gerçekleri görmeniz gerekiyor. Hamlenizi yapmadan önce, diğerlerinin size doğru gelmesini beklemenizde fayda var. Temkinli olmanız ve ağırdan almanız olayların sizin kontrolünüzde olmasını sağlayabilir.
 
Aslan
Her konuda detaycı olsanız da, kaderin işleri istediğiniz şekle büründüreceğine olan inancınızı arttırmanız da lazım bazen. Yaratıcı düşünmeniz ve size vefa borcu olan bir kişinin yardımıyla belli bir konuda ilerleme sağlayabilirsiniz. Aşk hayatınız ön planda.
 
BaÅŸak
Siz isteseniz de istemeseniz de bir ilişkinin asıl yüzü ortaya çıkabilir, gereken bilgiyi edinebilirsiniz. Bilgi, yetenek, tecrübe veya özelliklerinizden fayda sağlamaya çalışan kişiler olabilir. Zor bir ilişkinin yanlış bir adımdan geri dönmek zor hale gelmeden dengede tutulması gerekiyor.
 
Terazi
İş hayatınızı veya kariyerinizi ilgilendiren bir haber elinize geçmek üzere. Duygularınızı kontrol altında tutmalı ve durumunuzu doğru değerlendirmelisiniz. Çevrenizdeki kişiler hisleriniz hakkında ne kadar az şey bilirlerse, istediklerinizi almanız o kadar kolay olacaktır. Talepleri olan kişilere ödün vermek zorunda değilsiniz.
 
Akrep
Gerçekleri olduğu gibi kabul etmek siz dahil, herkese daha iyi gelebilir. Farklı yaşam tarzından kişilerle bir araya gelebilir, farklı yer veya kişileri ziyaret edebilir, ilginç planlar yapabilirsiniz.
 
Yay
Önceliği kendi ihtiyaçlarınıza vermelisiniz. Siz mutlu olursanız, diğerlerini mutlu etmeniz daha kolay olacaktır. Kurallara uymamanız durumunda sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Yakın bir ilişkinizi etkileyebilecek duygusal sorunlarla karşılaşmamak için belli konularda ödünler vermeniz veya bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir. Arkadaşlarınızı, ailenizi ve evinizi ihmal etmemelisiniz.
 
OÄŸlak
Kendinizi her şekilde ikna edebilecek yetenektesiniz, ancak bazı gerçekler işitilmeyi bekliyor ve dinlemeniz sizi de daha mutlu edecektir. İşiniz veya kariyerinizle ilgili bir adımınız belli bir hedefte ya da yönde plan dışı ilerleme anlamına gelebilir. Ani hareket, hamle veya tepkilerin kontrolü ele almasına izin vermemelisiniz. Eski tanıdıklarınız veya tecrübeleriniz size yardımcı olabilir.
 
Kova
Bazı konularda yaratıcı bir anlaşma, plan ya da projeler söz konusu olabilir. Harekete geçmeden önce diğerlerinin ne yapacağını gözlemlemelisiniz. Gelecek planlarınıza ve planlarınızı nasıl gerçekleştirebileceğinize odaklanmanız gerekiyor. Aşk hayatınız veya sosyal yaşamınız zaman alabilir, ama işinize öncelik vermeniz gerekiyor.
 
Balık
İhtiyaç ve arzularınızı gözden geçirebilir, bu alan da ilk adımı atma niyetinde olabilir, imajınızı güçlendirecek veya geleceğinizi sağlamlaştıracak maddi kararlar alabilir veya fikirlerinizi paylaşabilirsiniz. Evde yapacağınız değişiklikler kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Yazarın Tüm Yazıları