Yorulmak bilmiyor

Geçen yıl Soydan Grup çatısı altında, Ali Soydan’ın yönetim kurulu başkanlığında kurulan Pan Ajans’ın genel koordinatörlüğünü Selin Boronkay üstlendi.

Bünyesinde Pan Model Ajansı, Pan Halkla İlişkiler ve Organizasyon, Pan Reklam adlı üç ayrı departman bulunan ajans, yeni koordinatörüyle yol alıyor artık. Selin Boronkay önceki akşam da işinin başındaydı. Melek Yargıcı’nın Sultanahmet-Binbirdirek Sarnıcı’ndaki defilesinin organizasyon işlerini yapan Selin Hanım gece boyunca koşturup durdu.

Davette karşılaştılar

Bir dönem "Kurtlar Vadisi" dizisinin kadrosunda yer alan Oktay Kaynarca ile Sinem Bayer’e 20 Şubat akşamı Margaux Restaurant’da rastladım. Mekanda Vitrin yarışmasının ödül töreni nedeniyle bir davet veriliyordu ve içerisi tıklım tıklımdı. İçeride karşılaşan ikili koyu bir sohbete daldı. Saat 21.00’den gece yarısına kadar sohbetleri kesilmedi. Margaux’nun kırmızı koltuğuna oturan ve kalabalığı yok sayarak saatlerce sohbet eden Kaynarca ile Bayer, daha sonra mekanı ayrı ayrı terk etti. O gece Sinem Bayer’in kocası Ahmet Bayer iş seyahati için Almanya’daydı.

Evren de boşandı

Yeşim Salkım’ın eski eşi Arben İçli’nin kız kardeşi Evren İçli, geçtiğimiz kasım ayında eşinden boşanmış. Oğlunun babası Hakan Mermerci ile yollarını sessiz sedasız ayıran ve bunu kimselere duyurmayan Evren İçli ile Arben Bey’i geçtiğimiz akşam Ortaköy’deki Blackk Restaurant’da gördüm. Boşanma sonrası haliyle sıkıntılı günler geçiren Evren Hanım’ın neşesi, kardeşiyle yediği akşam yemeği ve keyifli sohbet sayesinde yerine geldi. Geç saatlere kadar devam eden yemek sonrası, mekandan ayrılıp evlerinin yolunu tuttu ikili...

Bronşit oldu davetler iptal

Bronşit teşhisi konan Belma Simavi, yaklaşık bir haftadır Amerikan Hastanesi’nde yatıyor. Bugün taburcu edilmesi planlanan Simavi’ye doktorlar mutlaka iki hafta daha evde istirahat etmesi gerektiğini söylemişler. Bu nedenle Belma Hanım çok önceden planlanan davet organizasyonlarını iptal etmek zorunda kalmış. Sık sık hastane odasına giderek sağlık durumunu öğrenen dostları, davetleri umursamadıklarını, tek istediklerinin bir an önce Belma Simavi’yi ayakta görmek olduğunu söylüyorlar.

Aylarca bunun için çalıştı

İstanbul’un en seçkin markaları ve adresleri, geçtiğimiz hafta piyasaya çıkan "İstanbul Best Places" adlı dergide toplandı. Gül Erçetingöz yönetimindeki dergide, mücevher, aksesuvar, kişisel bakım, dekorasyon, özel yerler, oteller, restoranlar ve gece yaşamı kategorilerinde İstanbul’un en iyi 216 adresi yer alıyor. Gül Erçetingöz, büyük emekler harcanarak hazırlanan "İstanbul Best Place"den birer tane edinmekte fayda olduğunu söylüyor.

Flört ediyoruz ama sevgili değiliz

Halil Bezmen, geçtiğimiz akşam Rengin adlı arkadaşıyla Süzer Plaza’daki Shop&Miles Movie Theater’a gitti. Woody Allen’ın "Maç Sayısı" adlı filmini izleyen ikili, çıkışta sorulara yanıt vererek merakları giderdi. Halil Bey, Rengin Hanım’la sevgili sayılmayacaklarını, henüz sadece birbirlerini tanıma ve flört döneminde olduklarını söyledi.

Ayrıldılar

Şarkı sözü yazarı Olcayto Ahmet Tuğsuz, beş yıldır Aslıhan Hanım’la birlikteydi. Evlilik konusu her açıldığında "Nikahsız da mutluyuz" diyen Aslıhan Hanım’a önceki akşam Nişantaşı’ndaki Salomanje’de rastladım. Kız arkadaşlarıyla mekana gelen Aslıhan Hanım, Ahmet Tuğsuz’la beş yıllık ilişkinin bittiğini ve ayrıldıklarını söyledi.

Sait Halim Paşa’ya bahar gelecek

Mango, 2006 İlkbahar-Yaz koleksiyonunu 28 Şubat’ta Sait Halim Paşa Yalısı’nda düzenleyeceği bir defileyle tanıtacak. Güzide Duran, Şenay Akay, Cansu Dere, Tülin Şahin, Ece Sükan, Fatma Yaman, Sanem Balcı, Sema Şimşek, Pınar Tezcan, Ahu Yağtu, Özge Ulusoy ve Sedef Avcı gibi başarılı mankenlerin görev alacağı defilenin koreografisi Öner Evez’e emanet edildi. Gecenin organizasyonunu ise Feza Fırat’ın sahibi olduğu F&F halkla ilişkiler ve organizasyon şirketi yapacak.
Yazarın Tüm Yazıları