ANTALYA HABERLERİ

Yörük yemekleri kitap oldu

DHA
18.05.2018 - 11:53Son Güncelleme :
DHA

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Azize Kahraman Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürü Kenan Yavuz ve Müdür Yardımcısı Fedai Yaman, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Meclis Başkanı Süleyman Özer'i makamında ziyaret ederek, 'Yörük Yemekleri' kitabı hediye etti.

ATSO Meclis Başkanı Süleyman Özer, Azize Kahraman HEM Müdürü Kenan Yavuz ve Müdür Yardımcısı Fedai Yaman'ı makamında kabul etti. Kenan Yavuz, Meclis Başkanı Özer'e Azize Kahraman HEM tarafından hazırlatılan 'Yörük Yemekleri' kitabı hediye etti. Yavuz, kitabın Selçuklu Sultanı 1. Gıyaseddin Keyhüsrev'in Antalya'yı fethinin anısına hazırlatıldığını kaydetti.

Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirten ATSO Meclis Başkanı Süleyman Özer 'Yörük Yemekleri' kitabını Antalya'nın kültürel değerlerinin yaşatılması bakımından çok önemsediğini söyledi. Özer, “Bu güzel eserin ortaya çıkmasını sağlayan HEM Müdürümüz Kenan Yavuz ve ekibini kutluyorum" dedi.

Yörük Yemekleri kitabı; çorbalar, ana yemekler, pilavlar, soğuklar, hamur işleri ve tatlılar olmak üzere 6 bölümden oluşuyor. Kitapta; Ayran aşından çekme kebabına, kekikli Yörük ekmeğinden pekmez helvasına 100'ün üzerinde lezzet tarifi bulunuyor.

FOTOĞRAFLI

Etiketler:

Yasal Bilgilendirme

Hurriyet.com.tr’nin Antalya haberleri bölümünde, DHA’nın abonelerine gönderdiği Antalya haberleri otomatik olarak derlenmektedir. hurriyet.com.tr editörleri otomatik akış içinde Yörük yemekleri kitap oldu haberine editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajanslar sorumludur.

ANTALYA NAMAZ VAKİTLERİ

23 Kasım 2018, Cuma
  • İmsak
    06:13
  • Guneş
    07:36
  • Öğle
    12:50
  • İkindi
    15:28
  • Akşam
    17:51
  • Yatsı
    19:09
Sayfa Başı