ANKARA HABERLERİ

Yöresel yemekler Elazığ ile start aldı

Yılmaz ÇAMDALI / DHA
27.02.2011 - 00:00Son Güncelleme :

Yöresel Yemekler etkinliği, Rixos Grand Ankara Oteli’nde Elazığ yemekleri ile görücüye çıktı.

Yılmaz ÇAMDALI / DHA

Rixos’un ödüllü mutfak şefi Süleyman Aşcıoğlu, ekibince hazırlanan birbirinden lezzetli Elazığ yemekler davetlilerden tam not aldı.
Elazığ yemekleri ile başlayan yöresel yemek etkinliklerinin Karadeniz, Ege, Akdeniz, İçanadolu’nun yöresel yemekleri ile devam edeceğini belirten mutfak şefi Aşcıoğlu, “Yöresel yemek etkinliklerimizi patronlarımızın memleketi olan Elazığ’dan başlattık, diğer yörelerle devam ettireceğiz. Türk mutfağında lezzetin öncülüğü yapan yörelerden biri olan Elazığ’da yöresel yemekleri incelemek üzere bir hafta boyunca bizzat yerinde çalışmalar yaparak hazırladığımız geleneksel Elazığ yemeklerini üç gün boyunca Ankaralılara sunacağız” dedi.

Etiketler:

Yasal Bilgilendirme

Hurriyet.com.tr’nin Ankara haberleri bölümünde, DHA’nın abonelerine gönderdiği Ankara haberleri otomatik olarak derlenmektedir. hurriyet.com.tr editörleri otomatik akış içinde Yöresel yemekler Elazığ ile start aldı haberine editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajanslar sorumludur.



ANKARA NAMAZ VAKİTLERİ

12 Aralık 2017, Salı
  • İmsak
    06:07
  • Guneş
    07:54
  • Öğle
    12:53
  • İkindi
    15:17
  • Akşam
    17:32
  • Yatsı
    19:07
Sayfa Başı