Yontürk’ten Vatandaşlara Destek Çağrısı

Güncelleme Tarihi:

Yontürk’ten Vatandaşlara Destek Çağrısı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2015 17:29

AK PARTİ DİYARBAKIR MİLLETVEKİLİ ADAYI ŞAFAK YONTÜRK, VATANDAŞLARDAN PARTİSİNE DESTEK VERMELERİNİ İSTEYEREK, “GELECEĞİMİZİN KARANLIK OLMAMASI İÇİN 1 KASIM’DA AK PARTİ’YE SAHİP ÇIKACAĞIZ” DEDİ.

AK Parti Diyarbakır milletvekili adayı Şafak Yontürk, vatandaşlardan partisine destek vermelerini isteyerek, “Geleceğimizin karanlık olmaması için 1 Kasım’da AK Parti’ye sahip çıkacağız” dedi.
AK Parti Diyarbakır milletvekili adayı Şafak Yontürk, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Adaylığı açıklandığı ilk günden itibaren gezmediği köy, mahalle ve mezra bırakmayan Yontürk, sevgi seli ve coşkuyla karşılanıyor. Yontürk, bugün yine uzun bir süre ilçe başkanlığını yaptığı Sur ilçesindeki esnaflar ile köyleri ziyaret etti. Esnaf ve köylülerin sorunlarını dinleyen Yontürk, 1 Kasım’da partisi için destek istedi.
13 yıl boyunca tek başına istikrarlı bir iktidarla ülkesine hizmeti getiren AK Parti iktidarıyla yollarına devam ettiklerini ifade eden Yontürk, “7 Haziran seçimlerinin ardından çıkan tablodan sonra ortaya çıkan istikrarsızlık, hem ekonomik hem de siyasi anlamda çok büyük krizlerin yaşanmasına sebep oldu. Geleceğimizin karanlık olmaması için 2023 hedeflerini tutturmak için, daha da önemlisi çocuklarımız, torunlarımız için 1 Kasım’da Allah’ın izniyle daha çok güçlü bir AK Parti çıkaracağız” dedi.
GAZETECİLER BAYRAMINI KUTLADI
21 Ekim Dünya Gazeteciler Bayramını da kutlayan Yontürk, Türkiye’nin ilk özel fikir gazetesi olan Tercüman-ı Ahval’in yayın hayatına başladığı 21 Ekim’in her yıl “Gazeteciler Bayramı” olarak kutlandığını da anımsatarak, şunları kaydetti:
“Halkın haber alma hakkını tesis için çalışan, insanların talep ve ahvalini yönetenlere ulaştırarak kamunun hakkını koruyan, kamu yönetiminin etkin çalışmasını sağlayan basınımızın toplum hayatındaki yeri ve önemi izahtan varestedir. Zaman içinde hem teknolojik, hem insan kaynağı ve hem de etik değerler bakımından terakki eden basınımızın bundan sonra da bu gelişimini devam ettirerek milletimize ve insanlığa hizmet edeceğine bütün kalbimle inanıyorum. Bu gün vesilesi ile her gün birlikte çalıştığımız tüm basın çalışanlarına ve mensuplarımıza sağlık, mutluluk ve başarı dolu günler temenni ediyorum.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!