Yönetim istifa edyor

Güncelleme Tarihi:

Yönetim istifa edyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2016 12:45

SPOR Toto 3. Lig 2. Grup'ta şanssız bir sezon geçirerek Bölgesel Amatör Küme'ye düşen Ayvalıkgücü Belediyespor'da İrfan Vural başkanlığındaki yönetim kurulu görevi bırakma kararı aldı.

Haberin Devamı

 Haziran ayında yapılacak olaganustu kongrede aday olmayacağını açıklayan Vural, "Futbolda her şey bütçe, rakam ve gelirle direkt ilgili. Bu sezon grupta 9 belediye kulübü veya o ayarda takımla mücadele ettik. Örneğin, Manisa Büyükşehir Belediyespor'un sadece ara transferde aldığı Mustafa Tirayki'ye ödediği para, bizim tüm transfer bütçemize yakın. Bu takımlarla aynı grupta olmak bizim için büyük dezavantaj oldu" diye konuştu.

Başarısızlığa mazeret aramadıklarını sözlerine ekleyen İrfan Vural, "Burada suçlu aramıyoruz ama bu iş olursa elbirliğiyle olur. Sezon boyunca çalmadığımız kapı kalmadı, buna karşılık 1 lira destek bulamadık. 2010 yılından kalan 450 bin TL SGK borcunu yapılandırdık. Su borcunu yapılandırdık. Esnafa olan borçlar ödendi. Her ay 75-80 bin TL giderimiz var. Sadece futbolcuların maaş ve primleri ayda 1.4 milyon TL'yi buluyor. Belediyeden destek istemedik çünkü onların da durumu ortada. Bir yıl daha görev süremiz var ama bırakma kararı aldık. Kulübe yararlı olmak isteyenleri kongreye bekliyoruz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!