Yöneticiler öğrencilerle buluştu

Güncelleme Tarihi:

Yöneticiler öğrencilerle buluştu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2017 13:31

İstanbul’da bir vakıf üniversitesi 17-21 Nisan arasında sektörün önemli temsilcilerinin katıldığı kariyer günleri etkinliği düzenledi.

Haberin Devamı

Öğrenciler, sektörün önemli temsilcileriyle bir araya geldi. Beykoz Üniversitesi, 17-21 Nisan arasında gerçekleştirdiği ‘Kariyer Günleri’17’ ile gençleri birbirinden farklı meslek grubundan kişilerle bir araya getirdi. ‘Kariyer Günleri’ süresince Beykoz Üniversitesi Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu Dış Ticaret, Lojistik, Havacılık, Bilişim, İletişim ve Denizcilik Kulüpleri öğrencileri, sektörün ileri gelen yöneticilerini ağırladı.

UYGULAMA ÇOK ÖNEMLİ

Öğrenciler Kariyer Günleri’nde havacılıktan lojistiğe, gümrükten perakendeye pek çok sektör ve derneğin etkili isimlerinden sektörün inceliklerini dinledi, stantlarında yer alan firmalarla tanışma imkanı buldu. Beykoz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durman, Kariyer Günleri’nin gençlere yeni ufuklar açacağına inandıklarını söyledi. Durman, “Öğrencilerimizin sadece bilmek için değil, uygulamak için öğrenmeleri gerektiğine inanıyoruz. Akademik kadromuz sektör ile iç içe bir yaklaşımla ders içeriklerini oluşturuyor. ‘Kariyer Günleri’ de uygulama ağırlıklı olarak yapılandırdığımız eğitim programımızı tamamlaması bakımından bizim çok önem verdiğimiz bir etkinlik” diye konuştu.

Haberin Devamı

BERABER HAREKET EDİLMELİ

Kariyer Günleri’nde öğrencilerle buluşan TOBB Türkiye Sivil Havacılık Meclisi Başkanı ve Onur Air CEO’su Teoman Tosun, Türkiye’de havacılıkla ilgili akademik altyapının henüz çok yeni olduğunu söyledi. Öğrencilerin iş başında eğitilmesi gerektiğini vurgulayan Tosun, “Bu, sosyal bilimler, hukuk gibi değil. Havacılığı ve uygulamayı öğrenmek için yaşamak lazım. Üniversiteler, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü ve havayolu şirketleri ile beraber hareket ederse sektör için donanımlı mezunlar yetişir” dedi.

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!