Yönetici gitti baz kaldı

Güncelleme Tarihi:

Yönetici gitti baz kaldı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2016 15:03

Sincan’daki Birlik Apartmanı’nın eski yöneticisi döneminde 5 yıllığına dikilen baz istasyonun sözleşmesi 24 Ağustos’ta sona erdi. Yönetici evini satıp taşınınca, baz istasyonunu binada istemeyen apartman sakinleri GSM şirketinin kendilerini oyaladığını iddia etti.

Haberin Devamı

Sincan Plevne Mahallesi’ndeki Birlik Apartmanı sakinleri, 5 yıllık anlaşmayla 2011’de dikilen baz istasyonunun, sözleşme bittiği için kaldırılmasını istediklerini ancak GSM operatörünün kendilerini oyaladığını iddia etti. Sözleşmeyi yapan yöneticinin evini satarak taşındığını belirten apartman sakinlerinden Şenol Şengöz, şunları söyledi:
Baz istasyonu, Avea ile 5 yıllığına sözleşme yapılarak 2011’de takılmış. 24 Ağustos’ta sözleşme bitti. Kaldırılmasını istedik. Bize, sözleşmedeki 5. maddeyi gerekçe gösterip kaldırmadılar. Maddede, kira sözleşmesinin sona ermesinden 3 ay önce kiralayan yazılı olarak ihbar etmeyecek olursa herhangi bir işleme ya da bildirime gerek olmaksızın aynı şartlarda sözleşmenin kendiliğinden uzamış olacağı belirtiliyor. Bu maddeyi bize dayatma yapıyorlar. 

Haberin Devamı

KALDIRILMASINI İSTİYORUZ

13 Kasım 2015’te noter vasıtasıyla ihtar çektik. 9 ay öncesinden gönderdik. Çağrı merkezini aradığımızda ‘bize noterden çekilen bir şey gelmedi’ dediler. Ben noterden bu evrağın onlara ulaştığına dair alan kişinin 18 Kasım’da aldığını tespit ettirdim. Bize gidip ‘mahkemeye başvurun’ diyorlar. Şu anda OHAL olduğu için hukuki yoğunluğu avantaj olarak görüp oyalama taktiği yapıyorlar. Biz parasında filan değiliz. O zaman(sözleşme) evini satıp giden yönetici tarafından imzalanmış. Onlar gitti baz bize kaldı. Bizi çaresiz bırakıyorlar. Baz istasyonunun kaldırılmasını istiyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!