Yön Otomotiv Bodrum'da yenilenen yüzüyle hizmet verecek

Güncelleme Tarihi:

Yön Otomotiv Bodrumda yenilenen yüzüyle hizmet verecek
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2017 12:25

Yön Otomotiv Bodrum'da yenilenen yüzüyle hizmet verecek

Haberin Devamı

MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde yenilediği tesisin açılış törenini gerçekleştiren Yön Otomotiv Genel Müdürü Okan Manisalı, Fiat markasının bölgedeki pazar payını güçlendirmeyi ve müşteri memnuniyetini en üst düzeye taşımayı hedeflediklerini söyledi.

Fiat ailesine 2008 yılında katılan ve 3'ü ana bayi olmak üzere 5 ayrı noktada hizmet veren Yön Otomotiv'in Bodrum'da devraldığı ve yenilediği tesisin açılış töreni gerçekleştirildi. Denizli'nin bir firması olan ve Muğla ilçelerindeki iki şube ile ilk kez Denizli dışında bir yatırım yapan Yön Otomotiv, Meşelik Mahallesi Bodrum-Milas Karayolu 22'inci kilometresinde yer alan tesisini yenileyerek dün (cuma) akşam saatlerinde düzenlenen törenle hizmete açtı. Törene, Muğla Vali Yardımcısı Ekrem Aylanç, Milas Belediye Başkan Yardımcısı Faik Karagöz, Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, Koç Holding Otomotiv Grup Başkanı Cenk Çimen, Tofaş CEO'su Cengiz Eroldu, Fiat İş Birimi Direktörü Altan Aytaç, Yön Otomotiv Genel Müdürü Okan Manisalı ve çok sayıda davetli katıldı. Satış, satış sonrası, servis ve yedek parça faaliyetlerini tek çatı altında sağlayacak olan Yön Otomotiv, Bodrum bayisinde 4 bin 600 metrekare kapalı alanda hizmet verecek. Yön Otomotiv'in yeni tesislerinde Otoeksper markası ile ikinci el araç satış hizmeti de sunulacak.

Koç Holding Otomotiv Grubu Başkanı Cenk Çimen, Yön Otomotiv'in ilk olarak Denizli'deki Fiat bayiliği ile dokuz yıl önce Tofaş ailesine katıldığını hatırlatarak, "Yön Otomotiv'in kurucuları Manisalı Ailesi'nin, her konuya farklı yaklaşımı değişim ve başarıyı da beraberinde getiriyor. İlk günden bu yana yatırımlarına devam ederek, hızlı bir büyüme sergileyen Yön Otomotiv, bugün 5 ayrı noktada hizmet veriyor. Değerli bayimizin katkısı ile Fiat markamız geçen yıl Muğla'da en çok tercih edilen marka oldu. Doğal güzellikleriyle ünlü, ülkemizin en popüler turizm merkezlerini barındıran Muğla ilimiz, 1 milyon nüfusu ve yüksek alım gücü ile otomotiv pazarı açısından önemli bir satış ve servis potansiyeline sahip. Yön Otomotiv'in, yeni tesisleriyle başarılı performansını perçinleyeceğine, markamızın gücünü arttıracağına yürekten inanıyorum" dedi.

Yön Otomotiv Genel Müdürü Okan Manisalı da açılış töreninde yaptığı konuşmada Muğla ili içinde gerçekleştirdikleri yeni tesis yatırımları ile ilk kez Denizli dışına çıktıklarını belirtti. Manisalı, "Yön Otomotiv olarak, ailemizden gelen tüm deneyimimizle, Ege'nin farklı bölgelerinde yer alan satış noktalarımızla ağımızı genişletiyoruz. Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden biri olan Muğla'da, Fethiye ve Bodrum gibi, Ege'nin en prestijli bölgelerindeki Fiat Bayi yatırımlarımız bizim için önemli bir adım ve büyük önem taşıyor. Fiat markasının bölgedeki pazar payını güçlendirmeyi ve müşteri memnuniyetini en üst düzeye taşımayı hedefliyoruz" dedi.

Açılış konuşmalarının ardından Muğla Vali Yardımcısı Ekrem Aylanç, Milas Belediye Başkan Yardımcısı Faşk Karagöz, Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, Koç Holding Otomotiv Grup Başkanı Cenk Çimen, Tofaş CEO'su Cengiz Eroldu ve Fiat İş Birimi Direktörü Altan Aytaç, Yön Otomotiv Genel Müdürü Okan Manisalı temsili açılış kurdelesini birlikte kesti. Açılışın ardından davetliler, sergilenen otomobilleri inceledi.

Nilüfer DEMİR / BODRUM (Muğla), (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!