Yomra Belediyesi taşeron işçileri için şirket kuruyor

Güncelleme Tarihi:

Yomra Belediyesi taşeron işçileri için şirket kuruyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2018 12:25

Yomra Belediyesi taşeron işçileri için şirket kuruyor

Haberin Devamı

Aleyna BAYRAM/YOMRA, (Trabzon), (DHA) - TRABZON’un Yomra Belediyesi bünyesinde taşeron işçiler için şirket kurulması yönünde meclis kararı alındı.

Yomra Belediye Meclisi Şubat ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Belediye salonunda gerçekleştirilen ve Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu’nun başkanlık yaptığı toplantıya, AK Parti Yomra İlçe Başkanı olarak belediye meclis üyeliğinden istifa eden Avni Adanur'un yerine Ak Partili meclis üyesi Haluk Yazıcı da ilk meclis toplantısında yerini aldı. Yazıcı'ya yeni görevinde başarılar dileyerek meclis toplantısını başlatan Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

‘2017’DE 22 MAHALLEDE ÇALIŞMA YAPTIK’

Yomra Belediyesi olarak 2017 yılında 25 mahallenin 22’sinde çalışma gerçekleştirdiklerini ifade eden Sağıroğlu, “Şu an itibariyle de Kaşüstü Mahallemizde betonlama çalışmamız devam ediyor. Asfaltlama çalışmalarımıza hava şartları nedeniyle ara verdik. Sezon açıldığında yeniden çalışmalarımıza başlayacağız. Asfaltlama ile ilgili olarak 2018 yılı içerisinde geçerli olmak üzere Ortahisar Belediyemiz ile birlikte 15 bin tonluk asfalt protokolü yapacağız. Beton ihalesi gerçekleştireceğiz. Vatandaşımızdan gelen ham yol taleplerini de yerine getiriyoruz. 1 adet ekskavatörümüz yılın 12 ayı durmaksızın çalışıyor. Vatandaşımızın yol sıkıntısı kalmayacak”

MEGA PROJELERİ DEĞERLENDİRDİ

İlçedeki mega projelerlerle ilgili konuşan Başkan Sağıroğlu, şöyle dedi:

“Kentsel dönüşüm projemiz tüm hızıyla devam ediyor, sahil dolgu projemizin son raporları bekleniyor. Kent meydanı projemizle ilgili olarak kamulaştırma çalışmaları devam ediyor. Bütün projelerimizin takipçisiyiz. İnşallah projelerimizi en yakın zamanda hayata geçireceğiz”

Toplantıda gündem maddelerine geçildi. Meclis gündeminin 1’inci maddesi olan taşeron işçilere şirket kurulması maddesi oylandı. Yapılan oylamada 50 Bin TL sermaye ile birlikte ‘YMR Bel. Personel. Hizmet. İnş. Turizm. Danışmanlık. Taahhüt. Tic. Ltd. Şti’ adıyla şirket kurulması kararı alındı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!