Yolunuz açık olsun

Güncelleme Tarihi:

Yolunuz açık olsun
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 20, 2009 00:00

Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve Sivasspor, gruplara katılma yolundaki son durak olan play-off’taki ilk maçlarını bugün oynayacak. Sarı lacivertliler deplasmanda, diğer üç takımımız ise kendi evlerinde...

Haberin Devamı

TÜRK futbolu bugün uluslararası arenada önemli sınavlar verecek. Dört takımımız birden UEFA Avrupa Ligi’nde Play-Off ilk maçlarına çıkacak. Bu turu geçen takımlar, gruplara katılmaya hak kazanacak.

Geçen sezon ligi 3. sıradan bitirdiği için, play-off mücadelesine eleme maçları oynamadan katılmaya hak kazanan Trabzonspor, Fransa’nın Toulouse takımıyla karşılaşacak. İlk maçı bugün Trabzon’da oynayacak olan iki ekip, rövanşı 27 Ağustos’ta Fransa’da yapacak.
Lig dördüncüsü olarak UEFA Avrupa Ligi’ne 3. ön elemeden başlayan ve bu turda Macaristan temsilcisi Honved’i eleyen Fenerbahçe’nin play-off’taki rakibi İsviçre ekibi FC Sion. Sarı lacivertliler bugün deplasmanda oynayacakları ilk maçın rövanşını, 27 Ağustos’ta Şükrü Saracoğlu Stadı’nda yapacak.

Haberin Devamı

Ä°lk G.Saray baÅŸladıÂ

Lig beşincisi olduğu için bu sezon UEFA Avrupa Ligi mücadelesine en erken başlayan ekibimiz olan Galatasaray, 2. eleme turunda Kazakistan’ın Tobol, 3. eleme turunda da İsrail’in Maccabi Netanya takımlarını safdışı bırakıp, play-off’a katılmaya hak kazandı. Sarı kırmızılılar bu turda, Estonya temsilcisi Levadia Tallinn ile karşılaşacak. İlk maç bugün İstanbul’da, rövanşı 27 Ağustos’ta Tallinn’de.
Ligi ikinci sırada bitirerek Avrupa Şampiyonlar Ligi elemelerine katılan, ancak bu kupada Belçika’dan Anderlecht’e elenerek UEFA Avrupa Ligi’ne kalan Sivasspor ise, son UEFA Kupası şampiyonu Shakthar Donetsk ile mücadele edecek. İlk maçı bugün Sivas’ta oynayacak olan kırmızı beyazlılar, rövanşı 25 Ağustos Salı günü Ukrayna’da yapacak.

Galatasaray-Levadia

SAAT 21.45’te başlayacak karşılaşmayı, İsviçreli hakem Cyril Zimmermann yönetecek. Sarı kırmızılı temsilcimizde, sakat olan Linderoth yok. Karşılaşma, D-Smart 40. kanaldaki Futbol Smart’tan ve HD-Smart 112. kanaldaki HD TV Smart’tan naklen yayınlanacak.

FC Sion-Fenerbahçe

CENEVRE’de TSİ 21.30’da başlayacak karşılaşmanın hakemi, İsveçli Daniel Stalhammar. Fenerbahçe’de, sakatlıkları süren Mehmet Topuz, Alex, Özer ve cezalı olan Bilica yok. Maç, D-Smart 42. kanaldaki Euro Futbol dan ve D-Smart 101. kanaldan canlı yayınlanacak.

Haberin Devamı

Trabzonspor-Toulouse

Trabzon Avni Aker Stadı’nda saat 19.45’te başlayacak mücadelenin Çek hakem Pavel Kravolec yönetecek. Trabzonspor’da, sakat olan Yattara ile Zafer Yelen forma giyemeyecek. Karşılaşma, D-Smart 40. kanaldaki Futbol Smart’tan naklen yayınlanacak.

Sivas-Shakthar Donetsk

SÄ°VAS 4 Eylül Stadı’nda 21:00'de baÅŸlayacak karşılaÅŸmanın hakemi Ä°ngiliz Michael Leslie Dean. Sivasspor’da sakat olan Mehmet Yıldız ve Sezer, Shakthar karşısında oynamayacak. Maç Show TV’den naklen yayınlanacak. Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!