"Yolumuza galibiyetle devam etmek istiyoruz"

Güncelleme Tarihi:

Yolumuza galibiyetle devam etmek istiyoruz
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2012 17:01

PTT 1. Lig takımlarından Kayseri Erciyesspor'un Basın Sözcüsü Kaan Savruk, “Bucaspor maçından galibiyetle ayrılıp yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

Savruk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kulüp olarak bu sezon hedeflerinin Spor Toto Süper Lig'e çıkmak olduğunu söyledi. Ligin ikinci haftasında yarın deplasmanda İzmir temsilcisi Bucaspor ile karşılaşacaklarını belirten Savruk, bu maçtan alacakları iyi bir sonuçla Kayseri'ye dönmek istediklerini kaydetti. Lige Ankaragücü galibiyetiyle başlamanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Savruk, şöyle devam etti:

“Ankaragücü karşısında aldığımız galibiyetle, sezona güzel bir başlangıç yaptık. İnşallah bunun devamını getirmek istiyoruz. Yarın Bucaspor ile deplasmandaki ilk maçımıza çıkacağız. Hayırlısıyla Bucaspor maçından galibiyetle ayrılıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Ligde tek hedefimiz şampiyonluk, bu yönde ne gerekiyorsa yapacağız. Yönetim olarak elimizden gelen her şeyi yaptık, takımımızı kaliteli transferlerle daha da güçlendirdik. Artık top hocamız ve futbolcularda. Birlik beraberlikle mutlu sona ulaşmak istiyoruz.”

Kaliteli bir takıma sahip olduklarını vurgulayan Savruk, taraftarlardan takıma olan desteklerini artırarak sürdürmelerini istedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!