Yolumuz açık olsun

Manolya Onur, sevgilisi Can Bozok’la ikinci kez ayrıldı.

Haberin Devamı

Onur, ayrılığı Facebook’tan “Yolumuz açık olsun” mesajıyla ilan etti.

1975 Türkiye İkinci Güzeli Manolya Onur, kendisiden 20 yaş küçük Can Bozok’la beraberdi. Çift, evlilik yolunda ilk adımı atıp nişanlanmıştı. Ancak Bozok, New York’ta yaşayan ve hasta olan annesinin yanına gidince, ilişkileri sona ermişti. Annesine refakat ettiği sırada babasını kaybeden Can Bozok, Türkiye’ye dönüş yapınca sevgililer ilişkilerine kaldığı yerden devam etmeye başlamış ve “Ayrı geçirdiğimiz günlerde birbirimizin kıymetini daha iyi anladık ve ilişkimize ikinci bir şans verdik” demişti. Barışır barışmaz nişan yüzüklerini yeniden takan çift, geçtiğimiz günlerde bir kez daha yollarını ayırdı. Manolya Onur, ayrılığı Facebook sayfasına yazdığı “Beş yıldır süregelen ilişkimi maalesef bitirdim. Onun da benim de yolumuz açık olsun” satırlarıyla duyurdu.

Haberin Devamı

Uzaktan kumandalı tekne

Valcucine, Antonio Lupi, Rimadesio, Alpina, Dornbracht ve
Lualdi gibi dünyaca ünlü markaların Türkiye temsilciliğini yapan Sem Mimarlık, ev ve işyerlerinden sonra şimdi de teknelerde lüks ve konfora imza atıyor. Sem Mimarlık’ın ortaklarından Ozan Ekşi, yeni kurdukları Sem Yacht Refit & Repair ile deniz üstünde ev konforunda yeni bir yaşam alanı sunduklarını söylüyor.

Uzanmışım kumsala

23 yıl evli kaldığı Aslı Soyak’tan boşanan Erkut Soyak, ayrılığın ardından Ayşe San’la yeni bir aşka yelken açmıştı. Tatillerine Göcek’te başlayan, ardından Bodrum’a geçen sevgililerden Ayşe San, geçen hafta sonu plajda görüntülendi. Türkbükü’ndeki Flamm Beach’te objektife takılan üç çocuk annesi San, düzgün fiziğiyle dikkat çekti.

Turizmde işbirliği

Başta Uludağ, Bodrum ve Çeşme olmak üzere Türkiye’nin birçok bölgesinde işlettiği otellerle adından söz ettiren Gülşah ve Ender Alkoçlar, yeni bir ortaklığa imza attı. Alkoçlar Grup’un sahibi çift, Seba İnşaat’ın sahipleri Engin Keçeli ve Nedim Keçeli ile turizm sektörüne girdi. Keçeli kardeşler, Alkoçlar’ı turizm dünyasının zirvesine taşımayı hedeflediklerini söyledi.

Aile babası oldu

Kocaeli eski Belediye Başkanı Sefa Sirmen’in çapkınlıklarıyla adından söz ettiren oğlu Mustafa Sirmen, bir süre önce evlenip çoluk çocuğa karıştı. W Otel içinde açtığı Okka Kebap ve Kuruçeşme’deki Albüm adlı gece kulübüyle eğlence sektörüne giren Sirmen, ailesiyle tatil yaptığı Bodrum’da görüntülendi. Eşi Sevil Sirmen’e Türkbükü’ndeki Maça Kızı Otel’in plajında görüntülenen Mustafa Sirmen, gün boyunca çocuğuyla ilgilendi.

Haberin Devamı

Gezmekten yoruldular

Yaz boyunca Bodrum ve Çeşme arasında mekik dokuyan Murat Cevahir ile sevgilisi Esra Karakaya, iki hafta önce Yunan Adaları’na gitmişti. Serdar Ortaç’la birlikte Rodos’ta hafta sonu tatili yapan sevgililer, önceki gün de Bodrum’daki Maça Kızı Otel’de objektife takıldı.

Patron tatilde

İşadamı Erol Aksoy, geçen hafta sonu Bodrum’daydı. Türkbükü’ndeki Maça Kızı Otel’de tatil yapan Aksoy yüzerek stres atarken, merhum oyuncu Ayhan Işık’ın eşi Gülşen Işık’la da ayaküstü sohbet etti.


Terasta eğlence

Geçtiğimiz aylarda İstiklal Caddesi’nde otel, restoran ve bar olarak hizmete giren Mama Shelter, havaların ısınmasıyla 7’nci katındaki yazlık terasını da hizmete açtı. Haftanın yedi günü açık olan 360 derecelik manzaraya sahip terasın tasarımı, Philippe Starck imzasını taşıyor. Şef Murat Artukmaç ve ekibinin, iki Michelin yıldızına sahip Alain Senderens ve Jerome Banctel’in danışmanlığında hazırladığı mönüde, Fransız lezzetleri var. Mekânda perşembe, cuma ve cumartesi günleri de DJ’ler performans sergiliyor.

Yazarın Tüm Yazıları