Yollarda bulurum seni

Güncelleme Tarihi:

Yollarda bulurum seni
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2014 00:37

İnönü’nün yıkılmasının ardından iç saha maçlarını bile deplasmanda oynayan Beşiktaş, Vodafone Arena bitene kadar adeta seyyah olacak ve büyük bir rekora imza atacak.

Haberin Devamı

‘BİR evimiz yok, göçmen gibi yaşıyoruz. Sürekli stat değiştirmek çok kötü...’
Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Fatih Terim Stadı’nda, Kasımpaşa’yı 2-0 yendikleri karşılaşma sonrası yaşadıkları göçebe hayata isyanını bu sözlerle dile getirmişti.
Hırvat hocanın yerden göğe kadar hakkı vardı. Öyle ki Bilic’in Beşiktaş’ı sezon başından bu yana Avrupa ve Türkiye Ligi’nde tam 14 bin 265 km. yol kat etti.
İnönü’süz kalan Kartal, Sivas’ı Ankara’da ağırladığı maç da dahil olmak üzere 11 haftalık periyotta Türkiye Ligi’nde 3 bin 180 km uçtu... Avrupa Ligi’nin yanı sıra Şampiyonlar Ligi ön eleme ve play off turları da dahil edilince Avrupa’da kat edilen mesafe 11 bin 85 km’yi buldu.

HENTBOLDA DA GÖÇEBE

Bugün Karabük’e konuk olacak siyah beyazlıların gelecek hafta Trabzonspor’u Konya’da ağırlayacağını ve Vodafone Arena bitene kadar deplasman rekoruna imza atacağını da ekleyelim.
Beşiktaş’ın uzak ara en başarılı olduğu branş hentbolda da Kartal’ın deplasman çilesi bitmedi. Tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalma başarısı gösteren Beşiktaş Mogaz, sadece 1 maçını İstanbul’da Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynayabildi.
Toplam 8 bin 390 km. yol kat ettiği 7 maçta 1 galibiyet alabilen parkenin ‘Göçebe Kartalı’nın 10. haftadaki Barcelona mücadelesinin İstanbul’da oynanması için Katalan ekibi ve Dünya Hentbol Federasyonu’nun şimdiden baskı yaptığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Yollarda bulurum seni

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!