Yolda yürürken TIR'ın çarptığı karı-koca öldü

Güncelleme Tarihi:

Yolda yürürken TIRın çarptığı karı-koca öldü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2017 16:57

Yolda yürürken TIR'ın çarptığı karı-koca öldü

Haberin Devamı

KOYULHİSAR(Sivas), (DHA)-SİVAS'ın Koyulhisar ilçesinde yol kenarında yürüyen Halil-Aysel Ünlüsoy çifti, TIR'ın çarpması sonucu yaşamını yitirdi.
Kaza saat 14.30 sıralarında Koyulhisar ilçe merkezi yakınlarında D-100 karayolunda meydana geldi. Erzincan'dan İstanbul yönüne gitmekte olan 68 yaşındaki Salih Ur'un kullandığı 60 RF 208 plakalı TIR, yolda 71 yaşındaki Ömer Yaylı'nın kullandığı otomobile çarptı. Kontrolden çıkan TIR, sağa doğru savrularak, bu kez yol kenarında yürümekte olan 60 yaşındaki Salih ve eşi Aysel Ünlüsoy'a çarptı. Kazanın ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Ünlüsoy çiftinin olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. Çiftin cesetleri olay yeri incelemesinin ardından Koyulhisar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. TIR'ı kullanan Salih Ur ise gözaltına alındı. Diğer araçta ise yaralanan olmadı.
Kazada ölen Halil Ünlüsoy'un daha önce Saadet Partisi Koyulhisar İlçe Başkanlığı yaptığı öğrenildi. İncileme başlatıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!