Yolda bulduğunuz paradan reklam çıkabilir

Güncelleme Tarihi:

Yolda bulduğunuz paradan reklam çıkabilir
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2014 11:58

- Balıkesir'de bir esnaf, seri sonu mobilya ürünlerini satabilmek için ilginç bir tanıtıma başvurdu - Esnaf, yaptırdığı banknot benzeri tanıtım broşürlerini yerlere saçarken, vatandaşlar para sanarak yerden aldığı broşürlerin içinde mobilya reklamıyla karşılaştı

Haberin Devamı

BALIKESİR (AA) - EMRAH ELMAS - Balıkesir'de bir esnaf, seri sonu mobilya ürünlerinin satışı için başlattığı kampanyayı, banknot görünümlü broşürlerle yaptığı reklamla duyurdu.

Burhaniye ilçesinde mobilya mağazasında kalan son ürünleri elinden çıkarmak için vatandaşlara ulaşmayı düşünen esnaf Hasan Ayhan, ilginç bir reklam yöntemine başvurdu.

Katlanmış banknotları andıran reklam broşürlerini ilçenin çeşitli yerlerinde sokaklara ve caddelere atan esnaf, bu yöntemle ürünlerin tanıtımını yaptı. Birçok kişi, yerde para bulduğunu sanarak aldığı broşürlerin içinde mobilya tanıtımıyla karşılaştı.

Ayhan, kış sezonunda yaşadıkları durgunluk nedeniyle teşhir ürünlerinde ve serisi biten ürünlerde yüzde 50 indirim yaptıklarını belirterek, şunları kaydetti:

Haberin Devamı

"Düşündük, taşındık, nasıl bir nasıl bir reklam yapabiliriz diye. Toplumun paraya olan ilgisini tanıtımda kullanmaya karar verdik. Sadece banknot görünümlü olan parayla uzaktan yakından alakası olmayan broşürler bastırdık. Zaten banknottan biraz daha büyük. Yani paraya benzer bir şekilde ilan yaparak bunu bastırdık. Bunu belediyeden izin alarak yere atıyoruz. Tüketici geçerken para diye eğilip alıyor. Böylece reklamımız niyetine ulaşmış oluyor."

Yerden para sanarak aldıkları broşürlerin içinde reklamı gören vatandaşlar ise bu ilginç reklamın çok etkili olduğunu söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!