Yolcular durak istiyor

Güncelleme Tarihi:

Yolcular durak istiyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2016 15:17

İZMİR'in Aliağa İlçesi Hacıömerli Mahallesi'nde, yenisi yapılmak üzere kaldırılan otobüs durağı 20 gündür yenilenmeyince, yolda otobüs bekleyen vatandaşlar mağdur oldu.

Haberin Devamı


Hacıömerli Mahallesi'nde İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü'nün durakların yenilenmesi çalışmaları kapsamında kaldırılan otobüs durağının yerine yenisi getirilmedi. 16 Kasım tarihinde kaldırılan otobüs durağının yenilenmemesi nedeniyle özellikle soğuk ve yağışlı havalarda açıkta taşıt beklemek zorunda kalan vatandaşlar, bu duruma tepki gösterdi.
Araçların hızlı gittiği bir caddede kapalı bir durağın olmamasının kaza riskini arttırdığını kaydeden Hacıömerli Mahalle Muhtarı Ali Dündar, "Aliağa Belediyesi'nin iş makinaları geldi, daha 'ne oluyor' demeden durağımızı söküp götürdüler. Neden olduğunu sorduğumda ESHOT yetkililerinin isteği doğrultusunda durağı kaldırdıklarını, yerine ertesi gün yeni durak konulacağını söylediler. Ama üzerinden üç hafta geçmesine rağmen herhangi bir faaliyet göremedik. Müteahhidin elinde malzeme bitmiş diyorlar. Zaten yeri, betonu elektrik bağlantısı her şeyi hazır. Aynı şekilde Çaltılıdere'deki durağı da sökmüşler. Daha önce de İzmir'den Çanakkale istikametine giderken Jandarma önünde bulunan durağı sökmüşlerdi. 1.5 yıl geçmesine rağmen o durağın yerine de yenisi konmadı. Sahil tarafındaki bu durağın da akıbetinin aynı olmasını istemiyoruz" diye konuştu.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!