Yolcu bayılınca otobüsle acil servise kadar gitti

Güncelleme Tarihi:

Yolcu bayılınca otobüsle acil servise kadar gitti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2016 17:54

Yolcu bayılınca otobüsle acil servise kadar gitti

Haberin Devamı

Yusuf ÇINAR/ÇORUM, (DHA)- ÇORUM'da 19 yaşındaki Didem Polat, evinden çarşıya giderken bindiği halk otobüsünde bayıldı. Durumu fark eden şoför, dörtlüleri yakıp rahatsızlanan Polat’ı otobüsle hastanenin acil servisine kadar götürdü.
Çorum'da oturan Didem Polat, öğle saatlerinde evinden çıkarak çarşıya gitmek için Mimar Sinan- Buhara seferini yapan 14 nolu halk otobüsüne bindi. Yolcular genç kızın bayıldığını görünce durum otobüsün şoförüne söyledi. Kısa süreli paniğin ardından otobüsün şoförü Mustafa Ünver, Didem Polat’ın bilincinin yerinde olmadığını görünce, baygın haldeki genç kızı hastaneye götürmek için yola çıktı. Şoför Mustafa Ünver, otobüsü Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi önüne kadar götürerek, Polat’ı sağlık ekiplerine teslim etti. Otobüsün içerisinde sedye ile alınan Polat, tedavi altına alındı.
Otobüsün sürücüsünün bu örnek davranışı, diğer yolcular tarafından da takdirle karşılandı. Otobüs sürücüsü Mustafa Ünver, "Ben görevimi yaptım. Kızımız rahatsızlandı. Ben de dörtlüleri yakarak hastane acil servisine kadar içindeki yolcularımla birlikte hastaneye kadar götürdüm" dedi. Yaşananları otobüsün güvenlik kamerası an ve an kaydetti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!