Yola saçılan kutu içecekleri vatandaşlar topladı

Güncelleme Tarihi:

Yola saçılan kutu içecekleri vatandaşlar topladı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2015 12:48

Haberin Devamı

BALIKESİR (AA) - Balıkesir'de gece zincirleme trafik kazasında bir tırın kasasından yola saçılan kutu içecekler, sabahın erken saatlerinden itibaren bölgeye giden kişiler tarafından toplandı.

İzmir'i İstanbul ve Bursa'ya bağlayan güzergahtaki Balıkesir Çevre Yolu'nda, zeminin buzlu olması nedeniyle meydana gelen kazada bir tırın kasasında yüklü teneke kutu içecekler yola saçıldı.

Ulaşıma kapanan yolun açılması için hemen olay yerine iş makineleri sevk edildi. Bu araçlarla kutu içeceklerin refüj ve kenarlarda toplanmasından sonra yol açıldı. Tır sürücüsü, imkanları ölçüsünde zarar görmeyen kutu içecekleri alıp kaza yerinden ayrıldı.

Olayı duyan çok sayıda vatandaş, sabah erken saatlerde gelip geriye kalan sağlam kutu içecekleri topladı. Bazıları kar altında kalan kolilerdeki kutu içecekleri alan bu kişilerden bazıları traktör ve otomobillerle kimileri de ellerinde evlerine götürdü.

Haberin Devamı

Vatandaşlar, zaman zaman trafiği tehlikeye düşürmelerine aldırmadan evleriyle kaza yeri arasında birkaç tur atarak mümkün olduğunca fazla içecek almaya çalıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!