YÖK’ten öğrencilere kutlama mektubu

Güncelleme Tarihi:

YÖK’ten öğrencilere kutlama mektubu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2017 11:36

YÖK’ten öğrencilere kutlama mektubu

Haberin Devamı

Servet ARSLAN / AĞRI, (DHA)-YÖK Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi öğrencilerine kutlama mektubu gönderdi.
    Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, 2017-2018 eğitim-öğretim yılında fakültelerini birincilikle kazanan ve kayıt yaptıran öğrencilere Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından gönderilen kutlama mektuplarını verdi.
    Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan Lisans Yerleştirme Sınavından (LYS) aldıkları puanlarla fakültelerini birincilikle kazanan öğrencileri makamında ağırlayan ve gösterdikleri başarılardan dolayı kutlayan Rektör Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, Eczacılık Fakültesinden Agit Eroğlu, Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümünden Mustafa Alptekin, Fen Edebiyat Fakültesi Tarih (İÖ) Bölümünden Ayşe Oğuz, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünden Ünal Çelik ve İslami İlimler Fakültesinden Gül Satıroğlu’na kutlama mektuplarını verdi.
    Her yıl yeni açılan bölüm ve programlarla üniversitenin öğrenci sayısının arttığına dikkat çeken Prof. Dr. Karabulut, bunun yanında Üniversitenin başarı çizgisini yukarılara çekebilmenin en önemli kriterinin kaliteli eğitim ve nitelikliöğrenciler yetiştirmek olduğunu, öğrenci sayısına eşdeğer olarak başarılı öğrenci profilinin de arttığını söyledi. Ayrıca Rektör Karabulut fakültelerinibirincilikle kazanan öğrencilere IC Vakfının karşılıksız burs vereceğini müjdeleyerek bundan sonra da başarılı öğrencileri her zaman destekleyeceklerini sözlerine ekledi.

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!