Yobo ilk antrenmanına çıktı

Güncelleme Tarihi:

Yobo ilk antrenmanına çıktı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2012 21:45

Fenerbahçe, Vaslui ile oynayacağı maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Haberin Devamı

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00'de başlayan ve 1 saat 40 dakika süren antrenman, koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. 5 gruba ayrılan oyuncular, 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Dar alanda pas organizasyonlarıyla devam eden antrenman, yine dar alanda yapılan çift kale maçlarla tamamlandı. Kaleciler Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Erten Ersu ise kaleci antrenörü Murat Öztürk ile takımdan ayrı çalıştıktan sonra dar alanda yapılan çift kale maçlarda dönüşümlü olarak görev aldılar.

Bu arada sarı lacivertli kulüple bugün 3 yıllık sözleşme imzalayan Joseph Yobo, takımla birlikte antrenmana çıktı. Yobo, 5' 2 top kapma pas çalışmasının ardından antrenmanı kondisyoner Alper Aşçı eşliğinde yaptığı çalışmalarla tamamladı.

Haberin Devamı

Öte yandan Göztepe Medical Park Hastanesi'nde MR'ı çekilen ve sağ arka üst adalesinde sertleşme bulunan Egemen Korkmaz, takımdan ayrı çalışırken, bel ağrıları devam eden Mehmet Topal'ın ise tedavisine tesislerde devam edildi.

Fenerbahçe, Vaslui maçının hazırlıklarını yarın akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!