Yine UFO gördüler, ama...

Güncelleme Tarihi:

Yine UFO gördüler, ama...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2009 11:57

UFO'lar bu kez de Rusya'da ortaya çıktı. Ya da ortaya çıkan başka bir şeydi. İşin aslı burada...

Haberin Devamı

Rus Itar-Tass Haber Ajansı'ndan MSNBC'nin aktardığı bir habere göre; geçtiğimiz Çarşamba günü Norveç semalarında gözlemlenen inanılmaz ışık oyunlarının bir gün ardından; bu sefer de Rusya'nın göbeğinde UFO görüldü.

Rusya'da, vatandaşlardan peşpeşe UFO ihbarları geldiği bildirildi. Chelyabinsk, Yekaterinburg, Ufa ve bir kaç şehirden daha gelen raporlara göre gökyüzündeki ışıklar, önceki gün Oslo'da gözlenenlere benzer özellikler taşıyor.

ABD başkanı Barrack Obama'nın bir teşekkür konuşması yaptığı Nobel Barış Ödül Töreni'nin bir gün öncesinde gökyüzünde beliren kusursuz spiral şeklindeki ışık oyunları, komplo teorisyenlerini coşturmuş; hava kontrol cihazı HAARP'dan, 2012'ye dair en çok konuşulan teorilerden biri olan 'Project Blue Beam'e kadar pek çok spekülatif başlık, özellikle internet'teki çeşitli tartışma gruplarında yeniden gündeme gelmişti.

Haberin Devamı

Rus Savunma Bakanlığı, Norveç'teki UFO gözlemine ilişkin sonradan yaptığı bir açıklamada, söz konusu acayipliğe, Beyaz Deniz açıklarında bir denizaltıdan, deneme amaçlı atılan balistik Bulava füzesinin neden olduğunu bildirmişti.

Bu seferki UFO'ların kaynağının ise, Volga Nehri'nin aşağılarında; Kapustin Yar füze üssünden havalanan ve başarısızlıkla sonuçlanan Topol balistik füze deneyi olduğu iddia ediliyor.

Her halükarda görenleri heyecanlandıran ve tartışmaları canlandıran manzara, daha uzun süre konuşulacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: BİLGİSAYARINIZI RENKLENDİRECEK HER TELDEN 127 DUVAR KAĞIDI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!