Yine geçmiş projeleri hatırlayacaksınız

Yaşam tarzında değişiklik yapmak isteyenler için olaylar harekete geçiyor. Güneş ile Pluton arasındaki uyumlu etkileşim daha fazla kazanmak için kuvvetli duygular uyandıracak.

Oğlak burcundaki Ay’ın zorlayıcı etkisi duygusal bir yoğunluk içine girmenize neden olabilir. Fakat aynı zamanda isteklerinizi kamçılayacak. Bugün eski bilgileriniz uyanabilir ve köklerinizi araştırabilirsiniz. Ayrıca geçmişte bıraktığınız veya unuttuğunuz eski projelerinizi hatırlayabilir ve tekrar üzerinde çalışmaya başlayabilirsiniz. İçinde bulunduğumuz dönem yeni girişimlerde bulunmak ve harekete geçmek için pek uygun değil. Fakat yeni başlayacağınız konularla ilgili araştırmalar yapmak için son derece uygun bir devre.


İlginç şifacılık deneyleri


Ruhsal şifacılık hiçbir aracı madde kullanmadan kişinin iyileştirici enerjisiyle hastayı tedavi edebilmesidir. Kanada M. Gill Üniversitesinde çalışan Dr. Bernard Grad, kobay olarak seçilen 48 farenin hepsinin sırtından aynı büyüklükte deri parçası almış ve fareleri teker teker tartmış. Yaralarının boyutları ölçülmüş. Ameliyattan sonra fareler üç ayrı kafese konulmuş. Kafeslerden birinde bulunan bir grup fare ‘Oscar Estabany’ isimli şifacının tedavisine bırakılmış. Estabany, kafesin dışından bir eliyle altından, diğer eliyle üstünden tutarak tedaviye başlamış. Elleriyle farelere dokunmamış. İkinci kafeste bulunan fareler kontrol grubunu oluşturmaktaymış. Bu grubun ısı ve beslenme koşulları şifacının tedavisindeki farelerle aynıymış. Ancak, bunun dışında yalnız bırakılmışlar. Üçüncü grupta bulunanlar ise aynı bakımı görmekle birlikte kafesleri şifacı Estabany’nin ellerinin sıcaklığı derecesinde ısıtılmışlardır. Nedeni, sıcaklığın yaraların tedavisinde rolü olup olmadığını araştırmak içinmiş. Sırtlarında eşit yaralar açılmış farelerin 20 gün sonunda iyileşme dereceleri farklılık göstermiş. Estabany’nin tedavi ettiği farelerin hemen hepsinin yara izleri kalem ucu kadar kalmasına karşılık, diğer gruplarda bulunan farelerin büyük bir çoğunluğunun yara izleri büyükmüş. Şifacılık özelliğine sahip kişilerin hastalıkları iyileştirebilmelerinin sırrı çözülebilmiş değil. Bu tip şifacılığın insanların telkin yoluyla ve inançlarını yükselterek tedavi edildiği iddia edilir. Hayvanların iyileşeceklerine ikna edilmeleri söz konusu olmadığına göre şifacının iyileştirme gücünün varlığı kesin olarak ortaya çıkmaktadır.


Astrolojik ilişkiler


ŞEHNAZ GÜZEL rumuzu ile gelen mektupta burcunuzun Boğa yükselen burcunuzun ise Yengeç olduğunu, sevdiğinizin ise burcunun Aslan olduğunu bildirmişsiniz. Doğum zamanlarınızı yazmamışsınız. Bu nedenle ayrıntılı bir inceleme yapamadım. Ama karar vermek için uygun zaman değil. İlişkinizin hangi yönde gelişeceği konusunda verdiğiniz bilgiler noksan olduğu için bir şey söyleyemiyorum.

BALIK-YENGEÇ doğum saatinizi bildirmemişsiniz. 4- 5 yıldır duyduğunuz aşkı henüz söylediğinizi, onun sizi sevdiğini iyi bildiğinizi fakat onun bazen sevgisini çok fazla gösterirken bazen de sevmediğini söylediğini yazmışsınız. Şu sıralarda onun Venüs’ünün üzerine gelen Satürn duygularının derinleşmesine neden oluyor. Bu durum korkulara da neden olur. Üstelik o bir Yengeç olduğu için güvene ihtiyacı var ve bu ihtiyacı artmış bulunuyor. Güven ihtiyacına uygun davranmalı, kararlılığınızı göstermelisiniz. Mars etkisiyle son derece gergin olmalı. Daha sıcak ve ilgili davranın. Duygusal ve alıngan biri. Siz de öylesiniz ve birbirinizi derin duygularınızla anlıyorsunuz. Fakat anladığınızı belli etmelisiniz.
Yazarın Tüm Yazıları