Yine Eurovision yine Hadise

Güncelleme Tarihi:

Yine Eurovision yine Hadise
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2009 12:11

Türkiye'yi 54'üncü Eurovision Şarkı Yarışması'nda temsil eden Hadise teklif gelirse yeniden yarışabileceğini açıkladı.

Haberin Devamı

Rusya’nın başkenti Moskova’da yapılan 54'üncü Eurovision Şarkı Yarışması’nda ülkemize dördüncülük kazandıran Hadise, “Eurovision’da 4'üncü olmuştunuz. Birkaç sene sonra tekrar Eurovision’a katılma düşünceniz var mı?" şeklindeki soru üzerine “Teklif gelirse değerlendiririm. Ben hiçbir zaman bir daha katılmam demedim. Ülkem beni bu görev için tekrar layık görürse, ekibimle beraber oturup her şeyi konuşup daha iyisini yapmaya çalışırım. Hatta birincilik için o zaman daha da iddialı konuşurum. Çünkü insan bir tecrübeden sonra olaylara bambaşka bakıyor. ‘Bu sefer şöyle yaparım, böyle yaparım’ diyorsun. Daha da iddialı olabiliyor insan ama Allah bilir" dedi.

Belçika’da yayınlanan bir programa katılmak üzere İstanbul’dan Brüksel’e uçan Hadise, Atatürk Havalimanı’nda 2010 yılı için dileklerini de sıraladı. Herkese ve kendine öncelikle sağlık dileyen güzel şarkıcı “Yeni yılda öncelikle minik sevenlerime okulda başarılar diliyorum. Annelere, babalara, kardeşlere sonsuz saygı ve sevgiler. Herkesin sağlığı yerinde olsun istiyorum çünkü sağlık her şeyden önce geliyor. Onun dışında inşallah bu ekonomik kriz 2010’da azalır, insanlar daha huzurlu ve rahat olurlar" diye konuştu.

Haberin Devamı

Kendisi için 2010 yılından beklentisinin sorulması üzerine de Hadise, "2010’da öncelikle sağlık diliyorum. Çünkü 2009’da biliyorsunuz biraz hastalandım. Eurovision’da ve orada anladım sağlığımın ne kadar önemli olduğunu. Bu yüzden sağlık çok önemli diyorum. Onun dışında müzik benim için en önemlisi. İnşallah kariyerim çok güzel gider, inşallah sevenlerim benimle büyürler, inşallah şarkılarımı hep beğenirler ve konserlerime gelirler“ şeklinde konuştu.

Hadise gazetecilerin yılbaşı süslerinin yanında fotoğraf çekme isteğini de kırmayarak poz verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!