Yine Beckford mucizesi

Güncelleme Tarihi:

Yine Beckford mucizesi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2010 11:06

İngiltere Federasyon Kupası'nda, Manchester United'ı, Old Trafford Stadı'nda attığı tek golle saf dışı bırakan ve takımına tam 28 yıl aradan sonra deplasmanda Manchester galibiyeti tattıran Leeds United'ın İngiliz golcüsü Jermaine Beckford adından yine söz ettirdi.

Haberin Devamı

İşte Jermaine Beckford ve maçtan kareler...

Robben'den inanılmaz bir frikik golü / Video

Roma Juve'yi evinde yıktı/ Video

Barça deplasman tanımıyor/ Video

Federasyon Kupası 4. tur maçında deplasmanda Tottenham ile karşılaşan İngiltere 1. Lig ekibi (Premier Lig ve Championship'ten sonra 3. sırada yer alan lig) Leeds United son dakika golüyle sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrılarak umudunu 2. maça taşıdı.

İkinci maçı kazanan taraf tur atlayacak.

YİNE BECKFORD MUCİZESİ

Manchester zaferinde baş rolü oynayan ve bir anda İngiliz futbolunun gündemine oturan 26 yaşındaki forvet Jermaine Beckford, Tottenham ağlarına da 2 gol göndererek kalitesini bir kez daha ispatladı.

Maçın 42. dakikasında Peter Crouch ile öne geçen ev sahibi ekip, 53. dakikada Beckford'un golüne engel olamadı ve skor eşitlendi. Rus golcü Roman Pavlyuchenko oyuna girdikten 3 dakika sonra Tottenham'ı bir kez daha öne geçirdi ama Beckford 90+4. dakikada attığı penaltı golüyle takımının tur umudunu sürdürdü.

Haberin Devamı

Uzatma dakikalarında sol çaprazdan ceza alanına giren Beckford, rakip savunma tarafından düşürülünce hakem penaltı noktasını işaret etti. Topun başına geçen günün kahramanı, skoru 2-2'ye getirdi ve Tottenham taraftarına soğuk bir duş aldırdı.

DİĞER HABERLER

  

  

  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!