Yılmaz Vural temkinli

Güncelleme Tarihi:

Yılmaz Vural temkinli
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 1997 00:00

Haberin Devamı

Trabzonspor Teknik Direktörü futbolcularını erken havaya girmemeleri konusunda uyararak, ‘‘Bir takım için en tehlikeli olay rakipleri küçümsemektir'' dedi.

Trabzonspor'da Kocaelispor deplasmanında oynanan güzel futbol ve alınan 3 puanın sevinci yaşanırken, Teknik Direktör Yılmaz Vural, erken havaya girmemeleri için futbolcularını uyardı. Vural, ‘‘Bir takım için en tehlikeli olay erken havaya girmek ve rakipleri küçümsemektir'' dedi.

Vural, Kocaelispor karşısında hem sonuç, hem de futbol olarak iyi olduklarını belirtirken futbolcularına, ‘‘ Geçmişin başarılarıyla övünme yerine, hem bugünü, hem de yarını kurtarmak için çalışmak gerekir. Bu arada KKTC vatandaşlığına başvuru işlemlerini yapmak için Kıbrıs'a giden Vural dünkü idmana çıkmadı. Öte yandan onarım çalışması süren Avni Aker Stadı'nın kapalı tribününün, Dundee United ile yapılacak UEFA Kupası ilk maçına yetiştirilmesinin çok zor olduğu kaydedildi.

Camarauli kalıyor

Sezon hazırlıklarına katılmayan Trabzonspor'un Gürcü futbolcusu Camarauli dün Asbaşkan Hikmet Onur'la yaptığı görüşme sonrasında kulüpte kararı aldı. Hikmet Onur pürüzlerin giderildiğini ve bu futbolcunun bugün antrenmana çıkacağını açıkladı. Ancak Teknik Direktör Yılmaz Vural istemediği taktirde Camarauli Vanspor ya da Antalyaspor'a kiralanacak.

Cezmi Turhan'ın işine son verildi

Trabzonspor'a geldiği günden beri tartışma konusu yapılan İdari Menajer Cezmi Turhan'la kulübün ilişkisinin kesildiği bildirildi. İstanbul'da yapılan toplantıda yönetimin gündemine gelen Turhan'ın yararlı olamadığına karar verildi. Asbaşkan Hikmet Onur, Turhan'la ilgili yönetim kararını, Vural'a ilettiklerini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!